0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Osebna rastAngelsko število 555: kaj pomeni, če pogosto videvate to zaporedje?

Angelsko število 555: kaj pomeni, če pogosto videvate to zaporedje?

MORDA VAS ZANIMA

Ali pogosto opazite zaporedje števil »555«, na primer na uri? Nekateri verjamejo, da pri tem ne gre samo za naključje, ampak za pomembno sporočilo, ki ga pošilja »vesolje« oziroma angeli. Število »555« je pomembno angelsko število s specifičnim pomenom, ki ga je mogoče razvozlati s pomočjo numerologije …

- Oglas -

Pomen števila 5 v numerologiji

Število 5 velja v numerologiji za precej nepredvidljivo. Povezano je s fluidnostjo in nekonformizmom. To postane posebno očitno, če upoštevamo, da se v numerologiji število 4 povezuje s stabilnostjo in strukturiranostjo. Število, ki sledi, torej število 5, tako sega onkraj predvidljivosti, stabilnosti. Spodbuja k temu, da zapustimo cono udobja. Napoveduje pomembne spremembe in osebnostno rast.

Kaj pomeni angelsko število 555?

Če se skupaj znajdejo tri petice, je ta sporočilnost še poudarjena. Angelsko število 555 tako napoveduje transformacijo. Vaše življenje se bo najverjetneje že kmalu zelo spremenilo, vendar se vam teh sprememb ni treba bati. Spremembe, ki se vam obetajo, so odlična priložnost za to, da končno uresničite svoje skrite želje in iz življenja iztržite čim več. Odprla se bodo vrata, ki jih doslej niste niti opazili. Po eni strani vas bo strah pogledati, kaj je za temi vrati, vendar bo radovednost prevelika. Pogum se vam bo obrestoval. Število 555 obenem sporoča, da se stvari redko spremenijo s silo. Bolj ko načrtujete, manj nadzora imate nad potekom svojega življenja. Gre za angelsko število, ki sporoča, da vam manjka spontanosti.

Na vidiku spremembe, povezane z ljubeznijo

Angelsko število 555 lahko prinaša tudi pomembna sporočila, povezana z ljubeznijo. Če število 555 »zreduciramo«, dobimo število 6. V numerologiji je redukcija postopek, s pomočjo katerega lahko s seštevanjem cifer, ki sestavljajo večmestno število, pridemo do enomestnega števila. Pri številu 555 najprej seštejemo 5 + 5 + 5. Tako dobimo število 15, ki ga ponovno »zreduciramo«, in sicer tako, da seštejemo 1 + 5. Dobimo torej število 6.

- Oglas -

Ena izmed možnosti tolmačenja števila 6 je tarot. Šesta karta tarota se imenuje Ljubimca. Če ste samski in pogosto videvate zaporedje 555, je lahko to znak, da je na obzorju nova ljubezen. Prav lahko se zgodi, da boste že kmalu spoznali svojo dušo dvojčico oziroma nekoga, ki vam bo povsem spodnesel tla pod nogami.

Če razmišljate o tem, da bi ponovno poskusili z bivšim partnerjem, lahko angelsko število 555 razumete kot znak, da to ni najboljša ideja. Čeprav vas mika, da bi se vrnili k tistemu, kar že poznate, to ni prava rešitev. Angelsko število 555 nakazuje, da je čas, da se poslovite od preteklosti in se usmerite k novim začetkom.

Tisti, ki ste v zvezi, pa lahko angelsko število 555 razumete kot znak, da je čas za poživitev odnosa. Tudi če nimate večjih pripomb, povezanih z vajinim odnosom, se najverjetneje lahko strinjate, da se s partnerjem za to, da bi očarala drug drugega, ne trudita več tako, kot sta se na začetku. Ne dopustita, da vsakodnevna rutina pogasi iskrico med vama.

S pomočjo vizualizacije do pozitivnih sprememb

Angelsko število 555 vam lahko pomaga pri tem, da se uresniči tisto, česar si najbolj želite. Če pogosto videvate to zaporedje, je to vsekakor dober znak, vendar to nikakor ne pomeni, da lahko preprosto čakate na spremembe. Tudi sami morate prispevati svoj delež. Priporočamo vam, da si vsak dan vzamete čas za vizualizacijo. Zaprite oči in si karseda živo predstavljajte število 555, nato pa svoje misli usmerite k svojim najbolj skritim željam. Zamislite si, da se je to, česar si želite, že zgodilo. Predstava naj vsebuje čim več detajlov. To bo v vaše življenje privabilo spremembe, ki si jih želite.

.

NAJNOVEJŠE