Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaPomladne novice za vrt, dom, srečo in zdravje v Celju od 10....

Pomladne novice za vrt, dom, srečo in zdravje v Celju od 10. do 12. marca

MORDA VAS ZANIMA

Ljubitelji urejenega vrta in doma, vrtičkarji in sadjarji – ljubiteljski in profesionalni -, pa tudi vsi, ki se pripravljajo na svoj popolni poročni dan, ali se zavedajo pomena lastne skrbi za svoje zdravje, bodo od 10. do 12. marca 2017 obiskali celjsko sejmišče. Na sejmih Flora, Poroka, Altermed ter največjem srečanju čebelarjev v Evropi ApiSlovenija se bo letos predstavilo več kot 420 razstavljavcev iz Slovenije in tujine. 

- Oglas -

altermed

Sejme bo mogoče vse tri dni obiskati med 9. in 18. uro, v Celjskem sejmu pa vabijo obiskovalce, da si dnevni program dogajanja pred obiskom ogledajo na www.ce-sejem.si. Z nakupom dnevne vstopnice imajo obiskovalci prost vstop na vse prireditve, ki ta dan potekajo na sejmišču. V Celju omogočajo tudi nakup cenejših dvo- in tridnevnih vstopnic za tiste obiskovalce, ki se bodo želeli udeležiti aktualnih predavanj in predstavitev več sejemskih dni. 

Na sejmu Flora bo mogoče nakupiti najboljša semena, sadike in zelišča, sadno in okrasno drevje, izbirati bo mogoče med trajnicami in enoletnicami, eko sadikami zelenjave in eko dišavnicami. V ponudbi bodo slovenske avtohtone sorte, po katerih je vse večje povpraševanje, saj domače sorte v našem podnebju najbolje uspevajo. Priložnost za spoznavanje in izmenjavo domačih semen bo znova tudi v okviru Štafete semen, ki jo na sejmišču prvi dan že tradicionalno pripravlja Ekoci – Eko civilna iniciativa Slovenija.

flora

- Oglas -

Sejem Altermed znova prinaša več kot 100 predavanj in predstavitev najboljših mojstrov zdravega življenja. V sodelovanju s projektom Skupaj za zdravje človeka in narave bodo letos v Celju posebno pozornost posvetili vitalnosti v tretjem življenjskem obdobju. Odnos do staranja in potreb, ki jih prinaša, naravne rešitve, ki so nam na razpolago, ter nujnost drugačnega razumevanja priložnosti in dragocenosti staranja bodo v ospredju zanimivih predavanj in delavnic.

Na Altermedu bo mogoče obiskati tudi sklop predavanj na temo tradicionalne indijske medicine, ki jih Celjski sejem pripravlja v sodelovanju s Hiša Ayurveda. Zanimiv bo tudi sklop predavanj na temo zdravega obdelovanja zemlje, znova bo govora o rabi industrijske konoplje, pa tudi uporabi konoplje v medicinske namene. Že tradicionalni nastop Eko šol na Altermedu pa bo v znamenju odgovornega ravnanja s hrano in lokalno pridelane hrane. V treh dneh se bo predstavilo kar 91 vrtcev, osnovnih in srednjih šol iz vse Slovenije.

Sejem Poroka bo ponudil najbolj celovito ponudbo vsega za popolno poroko, čebelarji pa se bodo na ApiSlovenija pogovarjali kako do zdravih in močnih čebeljih družin.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×