0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Astro3 najbolj strastni pari med astrološkimi znamenji

3 najbolj strastni pari med astrološkimi znamenji

MORDA VAS ZANIMA

Občasno se srečata dve osebi, med katerima praktično v hipu preskoči iskrica. Privlačnost je nezgrešljiva – in če se to zgodi vam, imate lahko občutek, da se je svet okoli vas ustavil. Oseba, v katero ste se zagledali, je vse, o čemer lahko razmišljate, kot bi vaju skupaj vlekla magnetna sila. Tako močna zaljubljenost lahko sicer načeloma doleti vsakogar, vendar je verjetnost za to pri pripadnikih določenih astroloških znamenj precej večja kot pri drugih – posebno če naletijo na nekoga, ki je v tem pogledu zelo kompatibilen z njimi.

- Oglas -

Preverite, katere astrološke kombinacije veljajo za najbolj strastne – in ali lahko razmerje med temi znamenji preživi preizkus časa …

1. Škorpijon + škorpijon

Navzven so lahko ledeno hladni, vendar so škorpijoni v resnici pogosto najbolj strastni med vsemi astrološkimi znamenji. Zanje je značilno zelo intenzivno čustvovanje – naj gre za naklonjenost ali pa za čustva, ki veljajo za negativna, na primer za jezo ali ljubosumje. Ker za večino drugih znamenj ni značilno tako intenzivno doživljanje sveta, ni presenetljivo, da se škorpijoni najlažje ujamejo z nekom, ki pripada istemu astrološkemu znamenju kot sami. Odnos med dvema škorpijonoma je na začetku polen strasti, skrivnostnosti, zapeljevanja in čutnosti. Včasih se zdi, kot bi ljubimca tekmovala drug z drugim. Drug drugemu poskušata na različne načine pokazati svojo edinstvenost. Pri tem pogosto uporabljata črni humor. Vroče pa ni samo med pogovori, ampak tudi v spalnici. Škorpijoni so namreč običajno zelo strastni ljubimci. Toda čeprav imata škorpijona, ki se zaljubita, občutek, da sta našla svojo dušo dvojčico, brez katere si ne moreta več predstavljati življenja, je rok trajanja razmerja pri tej kombinaciji precej kratek. Ker sta oba partnerja zelo eksplozivna in težko krotita svoje ljubosumje, jezo in sorodna čustva, postanejo prepiri med njima zelo hitro stalnica. Odnos tako postaja vse bolj toksičen.

2. Strelec + dvojčka

Strelci so zelo svobodomiselni. Veljajo za največje avanturiste med vsemi astrološkimi znamenji. Obožujejo potovanja in prestopanja meje mogočega. Dvojčki so jim po eni strani zelo podobni, vendar pa med strelci in dvojčki obstajajo tudi pomembne razlike. Slednji znajo biti namreč precej nepredvidljivi: v nekem obdobju so lahko zelo družabni, čemur sledi obdobje, ko si želijo predvsem miru. Prav ta kombinacija sorodnosti in različnosti pogosto poskrbi za zelo intenzivno privlačnost med strelci in dvojčki. Ta privlačnost je v prvi vrsti intelektualna. Dvojčki in strelci se zlahka zapletejo v večurne razgrete debate, ki jih predstavniki obeh znamenj dojemajo kot najvišjo obliko zapeljevanja. Vendar pa se dolgoročno tudi razmerje med strelci in dvojčki zelo težko ohrani. Za obe znamenji je namreč značilno, da najbolj cenita svobodo. Tako se prej ali slej vsaj pri enem od njiju pojavi občutek, da ga partnerski odnos pretirano omejuje.

- Oglas -

3. Tehtnica + bik

Med pari, ki veljajo za najbolj strastne, imajo največ možnosti za dolgotrajno razmerje pari, sestavljeni iz tehtnice in bika. Tudi za to kombinacijo je značilen zelo izrazit magnetizem, občutek usodne privlačnosti, vendar sta tako tehtnica kot bik hkrati dovolj pragmatična, da vesta, da zgolj strast ni dovolj za uspešno razmerje. V ohranitev odnosa sta pripravljena vložiti čas in energijo, zato so možnosti za to, da jima uspe, precej dobre. Pri tem pa ni nevarnosti za to, da postopoma zdrsneta v rutino. Strast med tehtnicami in biki se zlahka ohrani več let ali celo desetletij. Povezuje ju ljubezen do luksuza in lepih stvari, zato si pogosto vzameta čas za razvajanje v dvoje in ekstravagantne večerje, obenem pa se nenehno presenečata s premišljeno izbranimi darili. Vse to pripomore k vznemirljivosti, zato se tehtnica in bik drug drugega zelo težko naveličata.

.

NAJNOVEJŠE