Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Astro3 astrološka znamenja, za katera bo letošnja pomlad izjemno uspešna

3 astrološka znamenja, za katera bo letošnja pomlad izjemno uspešna

MORDA VAS ZANIMA

Pomlad že počasi trka na vrata. Prebujanje narave prinaša svežo energijo in s tem možnost za nove začetke. Astrologi ob tem napovedujejo, da bo letošnja pomlad prinesla še posebej pozitivne spremembe pripadnikom treh astroloških znamenj. Hitro preverite, ali je med njimi morda prav vaše!

Astroloska znamenja pomlad 2019

Rak

- Oglas -

Pomladni meseci, ki so pred nami, so idealna priložnost, da se lotite projekta, o katerem že dolgo razmišljate. Zvezde vam bodo naklonjene tudi na področju partnerskih odnosov. To je čas, ko boste na ljudi, ki so že dolgo v vašem življenju, pogledali z novimi očmi. Tisto, kar boste videli, vas bo izjemno prijetno presenetilo. Čeprav ni priporočljivo, da povsem izklopite racionalni del sebe, pa naj imata glavno besedo vendarle vaše srce in intuicija. Če jima boste zaupali in pustili, da vas vodita, tega na koncu nedvomno ne boste obžalovali. 

Škorpijon

Prihajajoči pomladni meseci vam bodo prinesli ogromno kreativne energije, ki se jo vsekakor splača izkoristiti. Prepustite se navdihu in ustvarjajte – kar koli pač za vas pomeni ta beseda. Pomlad pa ne bo samo čas izjemne kreativnost, ampak tudi ljubezni. Po eni strani to pomeni ogromno strastnih dogodivščin, hkrati pa boste na novo odkrivali tudi ljubezen do sebe. Pozabite na občutke sebičnosti, ki se občasno pojavijo, ko si poskušate vzeti čas samo zase. Razvajajte se, ko je to le mogoče – čas, ki ga namenite temu, ni nikoli zapravljen čas!

Ribi

Pomlad je letni čas, ko praznujete svoj rojstni dan, vendar pa boste letos obenem praznovali tudi nekaj, kar najbolje ponazarja sintagma »ponovno rojstvo«. V vas se bo nakopičilo ogromno življenjske energije, zaradi katere boste imeli občutek, da lahko dosežete praktično kateri koli zastavljeni cilj. Ta občutek vas ne bo varal. Znebite se starih spon in zadihajte s polnimi pljuči. Preteklost je nekaj, kar je že za vami, medtem ko se vam sedanji trenutek ponuja v vsej svoji lepoti in vam odpira morje različnih možnosti. Naredite prvi korak – in nato tudi vse naslednje – proti lepši, skorajda čarobni prihodnosti, h kateri vas bo usmerjala letošnja pomlad. Življenje je lahko včasih resnično polno magičnosti …

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×