[prijava_mob]
[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehrana21-dnevno spomladansko čiščenje telesa: recepti in tehnike za boljše zdravje in več...

21-dnevno spomladansko čiščenje telesa: recepti in tehnike za boljše zdravje in več energije!

MORDA VAS ZANIMA

Za mnoge je pomlad med drugim čas, ko se lotijo generalnega čiščenja stanovanja. To je vsekakor koristna navada, vendar pa vaš dom ni edini, ki mu bo dobro delo čiščenje po dolgi zimi. Tudi vaše telo se prebuja iz spomladanskega spanca – in prav je, da mu pri tem pomagate tako, da ste še posebej prijazni do njega.

- Oglas -
21 dni razstrupljanja

Prav zato vam predlagamo, da se letos lotite preprostega 21-dnevnega čiščenja telesa, ki bo poskrbelo za to, da boste v pomlad zakorakali bolj zdravi in polni sveže energije!

Zakaj prav 21 dni?

Dolžina čiščenja oziroma razstrupljanja telesa je seveda lahko poljubna. Pomembno je predvsem, da dolžino prilagodite intenzivnosti celotnega procesa. Kadar gre za zelo intenzivno obliko čiščenja telesa, se običajno priporoča največ nekajdnevno izvajanje. Po drugi strani pa lahko manj intenzivne oblike izvajate tudi dlje časa – oziroma bo šele tako prišlo do zares opaznih sprememb.

Poleg tega pa je za mnoge izmed receptov in metod, ki jih predstavljamo tokrat, priporočljivo, da postanejo po zaključenem procesu čiščenja del vašega vsakdana. In 21 dni je po nekaterih raziskavah ravno pravšnji čas, da usvojimo novo navado. 

- Oglas -

Več si preberite v tiskani reviji Bodi eko.

Med drugim boste lahko prebrali tudi kako si lahko sami pomagamo pri cistitisu ali vnetju sečnika, kako se učinkovito boriti proti stresu ter kako premagati slabokrvnost in pomanjkanje železa …

Revija Bodi eko - marec 2019_small

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×