Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehrana21-dnevno spomladansko čiščenje telesa: recepti in tehnike za boljše zdravje in več...

21-dnevno spomladansko čiščenje telesa: recepti in tehnike za boljše zdravje in več energije!

MORDA VAS ZANIMA

Za mnoge je pomlad med drugim čas, ko se lotijo generalnega čiščenja stanovanja. To je vsekakor koristna navada, vendar pa vaš dom ni edini, ki mu bo dobro delo čiščenje po dolgi zimi. Tudi vaše telo se prebuja iz spomladanskega spanca – in prav je, da mu pri tem pomagate tako, da ste še posebej prijazni do njega.

21 dni razstrupljanja
- Oglas -

Prav zato vam predlagamo, da se letos lotite preprostega 21-dnevnega čiščenja telesa, ki bo poskrbelo za to, da boste v pomlad zakorakali bolj zdravi in polni sveže energije!

Zakaj prav 21 dni?

Dolžina čiščenja oziroma razstrupljanja telesa je seveda lahko poljubna. Pomembno je predvsem, da dolžino prilagodite intenzivnosti celotnega procesa. Kadar gre za zelo intenzivno obliko čiščenja telesa, se običajno priporoča največ nekajdnevno izvajanje. Po drugi strani pa lahko manj intenzivne oblike izvajate tudi dlje časa – oziroma bo šele tako prišlo do zares opaznih sprememb.

Poleg tega pa je za mnoge izmed receptov in metod, ki jih predstavljamo tokrat, priporočljivo, da postanejo po zaključenem procesu čiščenja del vašega vsakdana. In 21 dni je po nekaterih raziskavah ravno pravšnji čas, da usvojimo novo navado. 

- Oglas -

Več si preberite v tiskani reviji Bodi eko.

Med drugim boste lahko prebrali tudi kako si lahko sami pomagamo pri cistitisu ali vnetju sečnika, kako se učinkovito boriti proti stresu ter kako premagati slabokrvnost in pomanjkanje železa …

Revija Bodi eko - marec 2019_small

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×