Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.
Dom & energijaZamenjajte tekoče milo za roke

Zamenjajte tekoče milo za roke

MORDA VAS ZANIMA

Zakaj večino gospodinjstev danes uporablja tekoče milo za roke? Je tekoče milo kaj boljše od navadnega? V bistvu ne.

- Oglas -

Če smo lahko v mladosti uporabljali navadno milo, zakaj ga nebi še danes? Tekoče milo skoraj vedno kupimo v plastični embalaži, katero na koncu odvržemo. Ali ne bi bilo bolje, da bi odvrgli le tisti papirček, v katerega je zavito navadno milo, kot pa plastično embalažo, katera še bolj onesnažuje okolje, pa tudi sama proizvodnja takšne embalaže ni nič kaj bolj okolju prijazna. Trdno milo ponavadi tudi zdrži veliko dlje časa kot tekoče milo.

Zato si raje priskrbite dobro eko milo za roke, saj je takih proizvodov na našem tržišču že kar nekaj, in ne pozabite, da vsaka malenkost šteje!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×