Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.

Hujšanje z Luno – je vesolje naklonjeno vitki postavi?

V poplavi takšnih in drugačnih diet ste zagotovo že slišali tudi za Lunino dieto oz. hujšanje z Luno.
Dom & energijaZamenjajte tekoče milo za roke

Zamenjajte tekoče milo za roke

MORDA VAS ZANIMA

Zakaj večino gospodinjstev danes uporablja tekoče milo za roke? Je tekoče milo kaj boljše od navadnega? V bistvu ne.

- Oglas -

Če smo lahko v mladosti uporabljali navadno milo, zakaj ga nebi še danes? Tekoče milo skoraj vedno kupimo v plastični embalaži, katero na koncu odvržemo. Ali ne bi bilo bolje, da bi odvrgli le tisti papirček, v katerega je zavito navadno milo, kot pa plastično embalažo, katera še bolj onesnažuje okolje, pa tudi sama proizvodnja takšne embalaže ni nič kaj bolj okolju prijazna. Trdno milo ponavadi tudi zdrži veliko dlje časa kot tekoče milo.

Zato si raje priskrbite dobro eko milo za roke, saj je takih proizvodov na našem tržišču že kar nekaj, in ne pozabite, da vsaka malenkost šteje!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×