Kari s paradižnikom in čičeriko

Indijsko obarvana jed kari s paradižnikom in čičeriko za okusno kosilo.

Tibetanske vaje: 6 obredov za zdravje in mladost

Tibetanske vaje niso le vaje, temveč so starodavni obredi – ključ do večne mladosti, zdravja in življenjske moči.

Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.
Zdravje & prehranaVrtci spodbujajo otroke, da se odžejajo z vodo

Vrtci spodbujajo otroke, da se odžejajo z vodo

MORDA VAS ZANIMA

Otroci so v zgodnjih letih zelo aktivni in za zdrav razvoj potrebujejo veliko tekočine. Najboljša izbira je voda, ki pa je pogosto šele njihova zadnja.

- Oglas -

Podjetje Bogart, zastopnik za BRITA vodne filtre v Sloveniji, je letos ob Svetovnem dnevu voda, trem slovenskim vrtcem podarilo BRITA vrčke za filtriranje vode. Simbolna gesta je naletela na odličen odziv.

Brita v vrtcuFiltrirne vrčke, katerih namen je izboljšanje kakovosti pitne vode, so vrtci z veseljem sprejeli in jim dodelili vidno mesto v skupini. Vedno napolnjeni s svežo filtrirano vodo spodbujajo otroke, da se večkrat odžejajo in tako že zgodaj razvijejo zdrave navade, ki jih bodo spremljale skozi celo življenje. S pomočjo domiselnih vzgojiteljic je lahko tudi kozarček vode med igro zanimiva dogodivščina.

Brita vodni filterIn ker se BRITA filtrirni vložki 100% reciklirajo, jih pridno zbirajo tudi v vrtcih ter s tem pomagajo varovati okolje.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×