[prijava]
0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Zdravje & prehranaVrtci spodbujajo otroke, da se odžejajo z vodo

Vrtci spodbujajo otroke, da se odžejajo z vodo

MORDA VAS ZANIMA

Otroci so v zgodnjih letih zelo aktivni in za zdrav razvoj potrebujejo veliko tekočine. Najboljša izbira je voda, ki pa je pogosto šele njihova zadnja.

- Oglas -

Podjetje Bogart, zastopnik za BRITA vodne filtre v Sloveniji, je letos ob Svetovnem dnevu voda, trem slovenskim vrtcem podarilo BRITA vrčke za filtriranje vode. Simbolna gesta je naletela na odličen odziv.

Brita v vrtcuFiltrirne vrčke, katerih namen je izboljšanje kakovosti pitne vode, so vrtci z veseljem sprejeli in jim dodelili vidno mesto v skupini. Vedno napolnjeni s svežo filtrirano vodo spodbujajo otroke, da se večkrat odžejajo in tako že zgodaj razvijejo zdrave navade, ki jih bodo spremljale skozi celo življenje. S pomočjo domiselnih vzgojiteljic je lahko tudi kozarček vode med igro zanimiva dogodivščina.

Brita vodni filterIn ker se BRITA filtrirni vložki 100% reciklirajo, jih pridno zbirajo tudi v vrtcih ter s tem pomagajo varovati okolje.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×