Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Zdravje & prehranaVrtci spodbujajo otroke, da se odžejajo z vodo

Vrtci spodbujajo otroke, da se odžejajo z vodo

MORDA VAS ZANIMA

Otroci so v zgodnjih letih zelo aktivni in za zdrav razvoj potrebujejo veliko tekočine. Najboljša izbira je voda, ki pa je pogosto šele njihova zadnja.

- Oglas -

Podjetje Bogart, zastopnik za BRITA vodne filtre v Sloveniji, je letos ob Svetovnem dnevu voda, trem slovenskim vrtcem podarilo BRITA vrčke za filtriranje vode. Simbolna gesta je naletela na odličen odziv.

Brita v vrtcuFiltrirne vrčke, katerih namen je izboljšanje kakovosti pitne vode, so vrtci z veseljem sprejeli in jim dodelili vidno mesto v skupini. Vedno napolnjeni s svežo filtrirano vodo spodbujajo otroke, da se večkrat odžejajo in tako že zgodaj razvijejo zdrave navade, ki jih bodo spremljale skozi celo življenje. S pomočjo domiselnih vzgojiteljic je lahko tudi kozarček vode med igro zanimiva dogodivščina.

Brita vodni filterIn ker se BRITA filtrirni vložki 100% reciklirajo, jih pridno zbirajo tudi v vrtcih ter s tem pomagajo varovati okolje.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×