Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.

Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.
Dom & energijaVarčni proizvodi

Varčni proizvodi

MORDA VAS ZANIMA

Če se odločate za nakup novih gospodinjskih aparatov, izdelkov za osebno nego, ali pa samo nakup žarnice, vedno bodite pozorni na nalepko, ki nam pove energijski razred naprave in  govori v prid varčevanja energije.

- Oglas -

Na nalepki je varčnost proizvoda označena od A (najbolj energijsko varčen) do ga (najbolj energijsko potrošen). S tem vam je zagotovljeno, da so ti proizvodi prestali strog preizkus porabe energije, kar v končni fazi pomeni, da takšen proizvod porabi očitno manj energije in pomaga preprečevati emisije CO2.

Primer: hladilnik z oznako A+ pomeni da je varčnejši od hladilnika z oznako A. Pralni stroj z oznako AAA pa pomeni da je dobil A za energijo, kvaliteto in pranje. Te kriterije podaja neodvisna agencija in se jih izvaja letno.

Torej, naslednjič, ko se boste odločili za nakup novega gospodinjskega aparata si zapomnite, da poiščete znamko, ki vam zagotavlja varčevanje z energijo, saj boste s tem naredili veliko uslugo okolju, kot tudi (dolgoročno) vaši denarnici.

Prejšnji članekGlavne sestavine zdrave kuhinje
Naslednji članekToplotna izolacija

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×