Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
ŽivaliTurist na safariju posnel "izumrlega plazilca"

Turist na safariju posnel “izumrlega plazilca”

MORDA VAS ZANIMA

Kljub temu, da bi ga zlahka zamenjali za kačo, ta kuščar nima razcepljenega jezika in ima še vedno vidne zakrnele ostanke nog.

turist posnel izumrlega kuščarja
Fotograf je v svoj objektiv ujel “izumrlega kuščarja”. Foto: Splash / profimedia
- Oglas -

Amaterski fotograf je kuščarja, ki je že veljal za izumrlega, fotografiral v safariju v Keniji. To je prva fotografija tega kuščarja po 50 letih. Nenavadni kuščar izgleda kot kača, a ob bolj podrobnem ogledu lahko opazimo 4 majhne nožice, ki nam povedo, da gre za kuščarja, kot je na primer pri nas bolje poznan slepec.

Fotograf Sjoerd van Berge Henegouwen je tako v svoj fotografski objektiv ujel svojevrsten primer živali, za katero je bilo že davno mišljeno, da je ni več na našem planetu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×