0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Trgovina

Spoštovane bralke in bralci!

Založniška industrija, tako kot mnoge druge, že nekaj let doživlja pomembno preobrazbo. Z napredkom v tehnologiji in spremembami v vedenju potrošnikov ter v sled smernicam za ohranjanje narave in okolja, čemur smo pri nas vedno dajali še posebej velik poudarek, ravno digitalizacija ponuja okolju prijaznejšo alternativo tisku, saj odpravlja potrebo po papirju, lesu in s tem povezanimi odpadki.

To pa ne pomeni, da boste ostali brez vsebin, ki so vas toliko let razveseljevale, saj so te sedaj dostopne v digitalni obliki na spletu, kjer boste kot naročniki prejeli poseben dostop do ekskluzivnih vsebin, ki smo jih do sedaj objavljali samo v tiskani izdaji. Na voljo je več naročniških paketov za različna časovna obdobja, hkrati pa bomo naročnike razveseljevali tudi s posebnimi akcijami in popusti pri spletnih nakupih.

Ostali del vsebin kot so dnevne novice in prispevki pa seveda ostaja brezplačen za vse obiskovalce spletne strani. Z naročnino tudi podpirate neodvisne in kakovostne vsebine, ki jih že več kot 15 let objavljamo na spletu in v reviji.

Z zakupom digitalne naročnine dobite dostop do vseh vsebin, ki jih sedaj sproti objavljamo, ne samo tistih, ki so objavljene po sklenitvi naročnine. Izberite paket, ki vam najbolj ustreza in se naročite na naše digitalne premium vsebine.

Prikaz vseh 2 rezultatov