Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Dom & energijaS kisom in soljo nad zamašene odtoke

S kisom in soljo nad zamašene odtoke

MORDA VAS ZANIMA

Doma se nam velikorat zgodi, da se zamašijo odtoki, še posebej se to pogosto dogaja v kopalnici v odtokih pod tušem ali kopalno kadjo. Seveda pa lahko odtoke odmašimo tudi brez agresivnih in strupenih sestavin.

- Oglas -

Zamašen odtokZa odmaševanje potrebujemo le alkoholni kis in jedilno sol – živila, ki jih imamo doma vsi. Kemična reakcija med soljo in kisom je tako močna, da odplakne in odmaši tudi umazanijo v odtokih. V zamašen odtok najprej stresite 90g jedilne soli, ter nato čeznjo zlijte 120 ml alkoholnega kisa. Najboljše rezultate boste dosegli, če boste za nekaj minut zaprli odtok, da se umazanija dodobra razgradi, nato pa ga zopet odprite insplaknite s toplo vodo.
Velja pa opozoriti, da tega postopka ne prakticirajte, če ste pred tem v odtok zlili kupljeno čistilo za odtoke, saj lahko tako čistilo reagira s kisom in se v zrak začnejo spuščati strupeni plini.

Prejšnji članekPresna torta
Naslednji članekZeljna juha

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×