0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Revija Bodi ekoRevija Bodi eko, junij 2020

Revija Bodi eko, junij 2020

MORDA VAS ZANIMA

Veliko vas je, ki ste nam v zadnjem mesecu pisali in nas klicali, kdaj izide nova številka revije Bodi eko. In danes je izšla! Ker smo imeli tokrat malo več časa za pripravo, saj smo zaradi spremenjenih razmer v prejšnjem mesecu podaljšali izid revije, smo lahko upoštevali še več vaših predlogov in želja!

- Oglas -

Veseli smo, da se bomo zopet družili ob zanimivem in kakovostnem branju v reviji Bodi eko. V reviji vedno najdete kup uporabnih receptov, nasvetov ter zgodb in intervjujev.

In kaj boste lahko tokrat zanimivega prebrali v naši reviji?

 • Fit v menopavzi: holistični pristop prinaša najboljše rezultate
 • Krčne žile: prehrana, dodatki in druga naravna pomoč
 • Jabolčni kis – naravni eliksir lepote in zdravja
 • 5 najboljših zelišč za hujšanje
 • Družina Kirn: S 500 evri lahko živiš kot kralj!
 • Kandida: katera zelišča jo pomagajo odpraviti?
 • Zdravilni gabez – pripravki iz skoraj pozabljene rastline
 • Vrt na balkonu: Gojenje vrtnin v posodah

V prilogi Zdravje+ pa pišemo o:

 • Bolezni srca – Ženske, pazite nase
 • Želodec kliče na pomoč: kako premagati prebavne težave?
 • Vse o anasteziji
 • Najnovejši dosežki in novice

Revija Bodi eko vas že pričakuje pri vašem prodajalcu časopisov in revij. Veselimo se ponovnega skupnega branja z vami 🥳

V zadnjih dveh mesecih so naši naročniki še posebej zadovoljno ugotovili, kako super je biti naročnik revije. Revijo berete ceneje ter jo vsak mesec prejmete v vaš kar poštni nabiralnik, brez da bi jo morali iskati v trafiki ali drugih prodajnih mestih.

- Oglas -

Družina Kirn: S petsto evri lahko živiš kot kralj!

Družina Kirn velja za precej samosvojo, saj se Katja in Damjan osredotočata predvsem na pristne odnose s svojima otrokoma Carllom in Corinn, srečo pa iščejo v povezanosti znotraj družine ter v odnosu z naravo. Ker sta Katja in Damjan nekoč živela povsem drugačno življenje, tako rekoč na veliki nogi, spremembe marsikdo ne razume. Nekateri jima celo privoščijo cel kup težav, saj  ne vedo, zakaj sta se iz materialnega sveta povsem umaknila in se zadovoljila z najbolj preprostim. In za te ima Katja sporočilo, ki jih bo morda še bolj vznejevoljilo: družina ne potrebuje veliko in je srečna, saj šteje edino to, da imajo drug drugega …

Fit v menopavzi: holistični pristop prinaša najboljše rezultate

Prehod v menopavzo nikakor ne pomeni, da se morate dokončno posloviti od ideje o tem, da bi bili lahko še kdaj resnično »fit«. Povsem nasprotno. Primeri številnih žensk dokazujejo, da je lahko to eno izmed najboljših obdobij v vašem življenju. Čas, ko se umirite, poglobite vase in (končno) zares vzljubite. Čas, ko najdete vir navdiha in energije v novih dejavnostih. In navsezadnje tudi čas, ko se začnejo določene pozitivne spremembe, ki jih prinese zrelost, odražati tudi navzven – v obliki posebnega sija, ki ga izžarevate …

Zelišča, ki odpravijo kandido

O kandidi običajno govorimo takrat, kadar imamo zaradi nje težave. Takrat sta potrebna dieta in obisk zdravnika, pomagamo pa si seveda lahko tudi s pripravki iz zelišč in drugih rastlin, ki jih seveda najdete v naši reviji.

Gabez – pozabljena rastlina: Pripravki za uporabo

Gabez velja za precej kontroverzno rastlino, predvsem ko gre za pripravke, namenjene zaužitju. Čeprav imajo lahko tovrstni pripravki določene pozitivne učinke, pa so po drugi strani povezani tudi z nevarnostmi, še posebej če gre za dolgotrajnejše uživanje. Zato je dobro imeti čim več informacij o uporabi – tako zunanji kot notranji, da lahko njegove zdravilne učinkovine s pridom uporabimo tudi sami …

- Oglas -

Krčne žile: prehrana, dodatki in druga naravna pomoč

Elastičnost žil je nujni pogoj za nemoteno kroženje krvi. Če pride do zmanjšane elastičnosti, začne kri zastajati, posledica pa so razširjene oziroma močno zadebeljene modrikaste ali vijolične žile, ki jih je mogoče zlahka opaziti skozi kožo. Gre seveda za dobro znan pojav, za katerega se uporablja poimenovanje krčne žile.

Želodec kliče na pomoč

Zaradi nepravilne prehrane in prenajedanja, bakterij (posebej Helicobacter pylori), prekomernega uživanja alkohola, zdravil, kroničnega stresa, jeze, razburjanja, zaskrbljenosti, kajenja in še marsičesa se lahko pojavijo težave z želodcem. Je res treba zmanjšati količino želodčne kisline? In kaj pri težavah z želodcem sploh lahko jemo?

Bolezni srca: Ženske, pazite nase!

Bolezen srca je vodilni vzrok smrti v zahodnem svetu. To je zelo resna bolezen, ki prizadene tako moško kot tudi žensko populacijo. Ugotovljeno je bilo, da je pri ženskah srčna bolezen vzrok smrti pri enem od petih smrtnih primerov. Kako se lahko zaščitimo in kako si pomagamo?

Vse to in še več v junijski številki revije Bodi eko, ki vas že pričakuje pri vašem prodajalcu časopisov in revij!


.

NAJNOVEJŠE