0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Revija Bodi ekoRevija Bodi eko, januar 2019

Revija Bodi eko, januar 2019

MORDA VAS ZANIMA

Naš vsakdan ima več plati. Na eni strani se trudimo za zdravje, sproščenost, sozvočje z naravo, na drugi strani lahko vse to porušimo s hrupom, onesnaževanjem okolja, nezdravo hrano, odvisnostjo. Ali nam je vse to res potrebno? O takih in podobnih aktualnih temah pišemo v januarskem izvodu revije Bodi eko.

- Oglas -

Revija Bodi eko, januar 2019

Pišemo tudi o zdravilnih učinkih kočevske bele jelke, o popravljalnici čevljev z dušo, o postenju in tistih zeliščih, ki nam pomagajo pri težavah s prebavo. To in še marsikaj lahko preberete v januarski reviji Bodi eko, ki je pred vami.

Kaj vse boste našli v novi številki revije Bodi eko?

 • Ali smo postali odvisni od procesirane hrane?
 • Galangal: Najboljše zelišče za boj proti raku?
 • Dobre in slabe lastnosti japonskega dresnika
 • Hujšanje in razstrupljanje: Zdravo postenje ob pravem času
 • Uprite se gripi in prehladu na naraven način
 • Sanja Lončar: Koristni nasveti, ki jih živim
 • Kako začeti prodajo domače kozmetike?
 • Učinkovita in preverjena pomoč pri driski
 • Premagajte nespečnost!
 • Vas lahko hrup oropa sluha?
 • Poklici z dušo: Obiskali smo Jakoba Nereda, ki nadaljuje četrto generacijo družinske obrti
 • Kako odpadno olje lahko dobi novo uporabno obliko

- Oglas -

Ali je galangal najboljše zelišče za boj zoper raka?

Galangal, poznan tudi kot galanga, je po videzu podoben ingverju ter ima podobno delovanje kot kurkuma. Dejansko se je izkazal kot prvak v boju zoper raka ter lahko celo vzdržuje zdravje naših možganov … Vse o tej rastlini najdete v januarski reviji Bodi eko.

Kako premagati nespečnost?

Ena od najpogostejših pritožb, ki jih slišim od svojih strank, je: »Karla, ne morem spati!« Nekateri ne morejo zaspati zvečer, spet drugi se zbujajo večkrat na noč, tretji ne morejo spati zjutraj itd. Skupno vsem je to, da jih nespečnost izčrpava in sčasoma lahko zelo vpliva na kakovost življenja. Ko govorimo o nespečnosti, s tem mislimo na stanje, ko posameznik ne more zaspati ali vzdrževati spanca …

Ali smo postali odvisni od procesirane hrane?

Ljudje imamo radi hrano. Jemo, ko nam je dolgčas, ko se življenje zvrne na nas z vso svojo težo, ko nas razjezijo v službi, ko slavimo novo življenje ali objokujemo smrt. Obredi uživanja hrane nas spremljajo skozi tisočletja, njihova vsebina pa se je v zadnjih desetletjih zelo spremenila. Ali lahko postanemo odvisni od nekaterih vrst hrane oziroma okusov? Gre za odvisnost ali bolj za navado, ki se je ne moremo rešiti? In zakaj nam tako zelo tekne sladko?

Zdravo postenje ob pravem času

Z odločitvijo za post ste pravzaprav naredili že dva velika koraka. Ne le da si bo vaš organizem v vidni meri odpočil in boste laže zadihali, temveč se bo z izborom živil telo tudi prečistilo. Če že govorimo o postenju in prečiščevanju, nikakor nimamo v mislih odrekanja hrani in stradanja, ki ga nutricionisti izrecno odsvetujejo, saj to organizem po nepotrebnem dodatno vznemiri. Postenja se je pametno lotiti z zdravo pametjo, zadostnim znanjem in predvsem – s pozitivnim odnosom in ciljem, ki je vsekakor boljše počutje in revitalizacija celotnega organizma …

- Oglas -

Poklic z dušo: Jakob Nared nadaljuje četrto generacijo družinske obrti

V njegovi delavnici v najožjem središču prestolnice se zdi, da se je čas ustavil pred mnogimi desetletji, v nekih drugih, bolj prijaznih in romantičnih časih. Ko so meščani cenili kakovostne in filigransko natančno izdelane stvari rokodelcev. V čevljarski delavnici Jakoba Nareda na Miklošičevi cesti omamno diši po preteklosti – najrazličnejših vrstah usnja, smoli in lepilu, ki jih potrebuje pri izdelavi in tudi popravilu čevljev. Jakob je že četrta generacija mojstrov čevljarjev, ki so pomembno zaznamovali obrtniško življenje v prestolnici. Čeprav je najprej kazalo, da bo njegova poklicna pot drugačna, je po spletu okoliščin prevzel očetovo delavnico …

Kako začeti prodajo domače kozmetike

Novo leto je čas, ko mnogi izmed nas obrnemo nov list v življenju. Poskušamo uresničiti skrite želje in si postavimo nove cilje. Morda ima kdo izmed vas željo po prodaji svoje lastne kozmetike, pa ne ve, kje začeti? V iskanju informacij se velikokrat zgodi, da na koncu obupamo, preden pridemo do pravih zaključkov. V nadaljevanju vam bom podala oporne točke, kaj vse morate narediti, če želite izdelek prodajati …

Vsem našim bralcem želimo srečno, uspešno in prevsem zdravo leto 2019. Potrudimo se in začnimo leto 2019 v ravnovesju s samim seboj in okoljem, v katerem živimo. Naša revija vam bo pri tej nalogi zagotovo v pomoč.

Nova številka v prodaji od ponedeljka, 24. 12. 2018.

Revijo Bodi eko najdete v vseh trafikah, trgovinah Spar, E.Leclerc, Mercatorjevih trgovinah, bencinskih servisih, pa tudi na poštah.

.

NAJNOVEJŠE