To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Lepota & kozmetikaPoslovite se od smrdečih čevljev

Poslovite se od smrdečih čevljev

MORDA VAS ZANIMA

Spadate med tiste nesrečnike, ki se jim je v javnosti nerodno sezuti, saj se bojite, da se bo ob tem kdo prijel za nos? Stopala so raj za bakterije, na njih pa je tudi več kot dvesto petdeset tisoč žlez znojnic, ki vsak dan izločijo približno četrt litra znoja. Danes bomo z vami delili nekaj nasvetov, kako se znebiti smrdljivih čevljev.

- Oglas -

Smrdljivi čevlji

Čevlje hranite v primernem prostoru

Čevlje shranjujte v svetlem in zračnem prostoru, v temi in vlagi bakterije in glivice bolje uspevajo, zato jim to preprečite. Namesto v garderobni omari čevlje raje shranjujte na balkonu.

Cedra

Preden čevlje pospravite, dajte vanje bombažno vrečko, ki vsebuje koščke cedre. Pri čevljarju dobite take, ki se prilegajo obliki čevljev. Cedra vpija vlago, odpravi neprijetne vonjave in poskrbi, da čevlji ostanejo suhi in udobni.

Zeolit

Prek spleta lahko naročite tudi vložke za čevlje, ki vsebujejo zeolit. Gre za vulkanski mineral, ki vpija vlago in vonjave. Vrečke so primerne za večkratno uporabo, vendar jih morate po vsaki uporabii za 6 ur postaviti na sonce, da se razdišijo in posušijo.

Pesek za mačke

- Oglas -

Bolj iznajdljivi ljudje se lahko poslužoite kar peska za mačke, ki tudi odlično vpija vlago in vonjave. Stare nogavice napolnite s peskom in jih zavežite, nato pa dajte čez noč v čevlje. Zkutraj o neprijetnih vonjavah in vlagi ne bo več niti sledu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×