Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Lepota & kozmetikaPoslovite se od smrdečih čevljev

Poslovite se od smrdečih čevljev

MORDA VAS ZANIMA

Spadate med tiste nesrečnike, ki se jim je v javnosti nerodno sezuti, saj se bojite, da se bo ob tem kdo prijel za nos? Stopala so raj za bakterije, na njih pa je tudi več kot dvesto petdeset tisoč žlez znojnic, ki vsak dan izločijo približno četrt litra znoja. Danes bomo z vami delili nekaj nasvetov, kako se znebiti smrdljivih čevljev.

- Oglas -

Smrdljivi čevlji

Čevlje hranite v primernem prostoru

Čevlje shranjujte v svetlem in zračnem prostoru, v temi in vlagi bakterije in glivice bolje uspevajo, zato jim to preprečite. Namesto v garderobni omari čevlje raje shranjujte na balkonu.

Cedra

Preden čevlje pospravite, dajte vanje bombažno vrečko, ki vsebuje koščke cedre. Pri čevljarju dobite take, ki se prilegajo obliki čevljev. Cedra vpija vlago, odpravi neprijetne vonjave in poskrbi, da čevlji ostanejo suhi in udobni.

Zeolit

Prek spleta lahko naročite tudi vložke za čevlje, ki vsebujejo zeolit. Gre za vulkanski mineral, ki vpija vlago in vonjave. Vrečke so primerne za večkratno uporabo, vendar jih morate po vsaki uporabii za 6 ur postaviti na sonce, da se razdišijo in posušijo.

Pesek za mačke

- Oglas -

Bolj iznajdljivi ljudje se lahko poslužoite kar peska za mačke, ki tudi odlično vpija vlago in vonjave. Stare nogavice napolnite s peskom in jih zavežite, nato pa dajte čez noč v čevlje. Zkutraj o neprijetnih vonjavah in vlagi ne bo več niti sledu.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×