Embalaža iz stiropora prispeva k bakterijski rezistenci

Na problematičnost embalaže iz stiropora v povezavi z bakterijsko rezistenco je opozorila študija, ki je bila konec lanskega leta.

Aknasta koža: Značilnosti in pravilna nega

Akne so pogosta kožna vnetna bolezen, značilna predvsem za obdobje adolescence. Vendar pa niso omejene le na čas odraščanja.

Ali so edinci zares sebični in razvajeni?

V prejšnjem stoletju je doktor medicine in psiholog Alfred Adler zasnoval teorijo, v skladu s katero naj bi vrstni red rojstva vplival na naše osebnostne značilnosti.

Maska iz kave in medu za sijočo polt

Bi radi osvežili svoj obraz, nahranili kožo in odstranili odmrle celice? Maska je odlična tudi, ko je vaša koža videti utrujena ali obraz nekoliko zabuhel.

Zaščita las pred spanjem: 5 nasvetov za preprečevanje nepotrebnih poškodb las

Ali ste vedeli, da so poškodbe las med spanjem zelo pogoste, še posebej pri dolgih laseh?

5 nasvetov za kuhinjo brez odpadkov

Kuhinja brez odpadkov se zdi praktično neuresničljiv cilj. Ponujamo vam nekaj idej, kako se lotiti tega projekta.

Hujšanje za različne tipe telesa

Kako shujšati oziroma kaj jesti in kako se gibati, lahko ugotovite precej preprosto, če poznate svoj telesni tip in njegove lastnosti.

Krema za britje za občutljivo kožo

Britje lahko kožo precej razdraži, še posebej občutljivo. Pomagamo si lahko z domačo kremo, po kateri bo koža mehka in gladka.
ŽivaliPajki ovili drevesa v mreže

Pajki ovili drevesa v mreže

MORDA VAS ZANIMA

Lanskoletne poplave v Pakistanu so miljone pajkov pregnale v krošnje dreves, kjer so spletli svoje mreže.
Pajki na drevesih
V začetku lanskega julija je v Pakistanu zapadlo več dežja kot v zadnjih desetih letih skupaj, kar je povzročilo velike poplave, saj so reke prestopile bregove, voda pa se je tudi po končanih padavinah zelo počasi umikala.
PajkiOčividci pravijo, da verjetno vseh mrež niso spletnli pajki, saj je bilo po drevesih polno raznovrstnih žuželk, ki so ti, če si stal pod drevesm ves čas padale na glavo. Verjetno ne najbolj prijeten občutek za tiste, ki vam že misel na pajke ni najbolj prijetna.

- Oglas -

Foto: Russell Watkins

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×