0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaNe mečite stran energije z gretjem odvečne vode

Ne mečite stran energije z gretjem odvečne vode

MORDA VAS ZANIMA

Če nameravata zamenjati vaš stari grelec za vodo je pravi članek za vas. Namesto starega grelca si lahko omislite grelec za vodo brez rezevoarja, znan tudi kot grelec za vodo ‘na zahtevo’.

- Oglas -

Ta bo segrel vodo takrat, ko jo boste potrebovali, česar rezultat je manjša poraba energije. Standardni grelci za vodo namreč lahko porabijo ogromne količine električne energije, saj morajo segrevati velike količine vode v rezervoarju, katere sploh ni rečeno, da jo porabite. Na ta način se počasi izgublja toplota, ki gre seveda v nič.


Dolgoročno gledano pa seveda to pomeni tudi nepotrebne dodatne stroške na vašem računu za elektriko, saj bi naj letno tako dodatno plačevali okoli 13 % za energijo, ki je niste porabili. Z grelcem brez rezervoarja pa naj bi letno prihranili 24 do 34 %. S tem grelcem pa vas tudi ne bo potrebno skrbeti, da bi ostali brez tople vode med samim prhanjem.

Seveda pa j,e kot pri vseh dobrih stvareh tudi pri tem grelcu ‘zanka’ in ta je kot po navadi takšna, da vas bo kratkoročno gledano ta grelec stal več.

.

NAJNOVEJŠE