Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.

Helena Ošep: Klepet ob skodelici alpskega čaja

Helena Ošep se ukvarja s pripravo čajnih mešanic, ki so posebne zaradi izrazite arome, značilne za rastlinje alpskega okolja.

Znanstveniki razglasili najlepši vonj na svetu

Podobno kot se razlikuje naš okus, se razlikuje tudi naše dojemanje različnih vonjev.
ŽivaliNa lovu umrl zloglasni italijanski veterinar, ki je poziral ob mrtvih trofejah

Na lovu umrl zloglasni italijanski veterinar, ki je poziral ob mrtvih trofejah

MORDA VAS ZANIMA

Pred letom dni so na spletu zaokrožile fotografije 55-letnega italijanskega veterinarja in lovca Luciana Ponzettana, katerih pozira ob svojih trofejah, med katerimi so bili tudi lev, leopard in kozorog. V medijih je zdaj odjeknila novica, da se je Ponzetto med lovom v Italiji smrtno ponesrečil.

- Oglas -

Luciano Ponzetto

Neslavni italijanski veterinar je lovil ptice v gorah blizu italijanskega Torina, ko mu je spodrsnilo na ledu. Ponzetto je zgrmel 30 metrov globoko v sotesko in umrl na mestu, je sporočila italijanska policija. Reševalce je o nesreči obvestila oseba, ki je bila z njim na lovu, a so ti ob prihodu lahko samo potrdili njegovo smrt. Njegovo truplo so s helikopterjem prepeljali v tamkajšnjo bolnišnico.

Ponzetto je zaradi kontroverznih fotografij, na katerih pozira s svojimi trofejami, objavljenih na Instagramu novembra 2015, požel nemalo kritik in neodobravanja. Jezni uporabniki socialnih medijev so ga zasuli s sovražnimi sporočili, prejemal pa je tudi grožnje s smrtjo. Ponzetto jim je grozil s tožbo, ves čas pa je branil svoj hobi in bil mnenja, da veterinarsko delo »ni nekompatibilno z lovom, tako moralno kot profesionalno«.

Kljub njegovemu vztrajanju, da ni naredil ničesar narobe, je bilo breme svetovnega gneva, ki se je zgrnil nanj, preveliko. Ponzetto je bil tako primoran dati odpoved z mesta direktorja pasjega hotela. Pred svojo smrtjo je izjavil: »Vem, da nisem naredil ničesar narobe. Kritizirajo me ljudje, ki me ne poznajo. Vedno sem ljubil svoje delo in živali.«

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×