Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Večina ljudi misli, da se prehranjuje precej bolj zdravo, kot se v resnici

Ali menite, da je vaša prehrana zdrava? Verjetnost za to, da se motite, je precejšnja, vsaj če sklepamo po novi raziskavi.

Blazina, ki diha – nov izum za pomoč pri anksioznosti

Blazino so razvili raziskovalci z univerze v Bristolu. Osnovni cilj je bila izdelava splošno dostopne naprave za pomoč pri anksioznosti, ki jo bo mogoče uporabiti kadar koli in kjer koli.
Dom & energijaLED svetilke brez baterij

LED svetilke brez baterij

MORDA VAS ZANIMA

Petkrat potegni za vrvico, stresaj 90sekund, navij dinamo … sliši se kot nekaj novega, vendar to ni tako zelo nov način kako vklopiti svetilko.

- Oglas -

Ne le da takšna svatilka sveti dalj časa zaradi varčnih LED žarnic, poleg tega je ni potrebno polniti z baterijami!
Način delovanja je preprost – magnetična indukcija in dvojni navoj, katerega smo stresli vklopi kondenzator namesto baterije.

Seveda se dolžina gorenja takšne svetilke razlikuje od modela do modela, prav tako pa se razlikuje tudi sama svetilnost svetilke.

Pri nas takšne svetilke prodajajo že v vseh večjih tehničnih trgovinah, vendar so malo dražje od navadnih svetilk na baterije. Seveda pa je dolgoročno gledano takšna svetilka boljša izbira, ker vam ne bo nikoli zmanjkalo baterij takrat ko jo boste najbol potrebovali, prav tako pa je okolju prijaznejša.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×