0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Osebna rastKrizopras – kristal, ki zaceli zlomljeno srce in privabi več ljubezni v...

Krizopras – kristal, ki zaceli zlomljeno srce in privabi več ljubezni v življenje

MORDA VAS ZANIMA

Krizopras je kristal oziroma kamen modrikasto zelene barve, ki naj bi oddajal zelo posebno energijo. Med drugim naj bi šlo za enega najbolj priporočljivih kristalov za tiste, ki se pobirate po propadli ljubezenski zvezi – oziroma za vse, ki želite v svoje življenje privabiti več ljubezni …

- Oglas -

Krizopras ima izjemno pozitiven vpliv na srčno čakro

Po končanem razmerju vaša srčna čakra najverjetneje ni v najboljšem stanju. Kanali, po katerih se sicer pretaka življenjska energija, so skoraj zagotovo vsaj deloma blokirani, če ne celo popolnoma zamašeni. Eden od načinov, kako pomagati srčni čakri, da si opomore po pretresu, ki ga je povzročil razpad ljubezenskega razmerja, je lahko prav bližina krizoprasa. Gre namreč za kamen, ki naj bi pomagal pri aktivaciji srčne čakre oziroma pri premagovanju občutkov krivde, obžalovanja in strahov. Prav to so namreč občutki, ki so najpogosteje krivi za »zamašitev« srčne čakre. Če se zelo težko spopadate s propadom zveze, je tako vsekakor zelo priporočljivo, da si omislite krizopras – in da ga imate nato vseskozi pri sebi.

Pomoč pri odkrivanju drobnih vsakodnevnih radosti

Krizopras je lahko zelo koristen tudi za usmerjanje vaše pozornosti k »tukaj in zdaj«. Po zaključenem razmerju najverjetneje posvečate precej energije premlevanju, kaj natančno je šlo narobe, kaj bi lahko naredili drugače, kdo nosi večji del krivde itn. Zaradi ukvarjanja s tovrstnimi mislimi pa praktično povsem zanemarite sedanjost. Če temu dodamo še strahove glede prihodnosti, ki so značilni za obdobja po zaključku zveze, je jasno, da je za celjenje zlomljenega srca zelo pomembno, da se poskušate čim bolj osredotočiti na sedanjost, namesto da živite v preteklosti ali v prihodnosti.

Krizopras ljubezen zlomljeno srce

Naučite se odpuščati in se tako osvobodite bremena preteklosti

Če se je razmerje končalo zaradi prevare oziroma zaradi dogodka, zaradi katerega ste izgubili zaupanje v partnerja, je lahko krizopras posebej dragocen. To je namreč kamen, ki naj bi bil povezan z odpuščanjem. Seveda to ne pomeni, da si boste zaradi krizoprasa premislili. Pomen odpuščanja ni nujno povezan s ponovnim začetkom. To, da lahko odpustite nekomu, ki vas je prizadel, je koristno predvsem za vas same. Če se boste nehali oklepati preteklih zamer, se bo v vašem življenju – predvsem pa v srcu – sprostil prostor za resnično ljubezen …

- Oglas -

Ustvarite ambient, ki bo okrepil moč krizoprasa

Za optimalno učinkovanje krizoprasa je pomembno ustvarjanje prijetne, pomirjajoče atmosfere, ki bo okrepila pozitivne učinke tega dragocenega kamna. Priporočamo vam, da zatemnite izbrani prostor, nato pa prižgete nekaj sveč. Še posebej priporočljive so sveče v beli, zeleni ali modri barvi. Nato si privoščite sproščujočo kopel, med katero držite krizopras nad svojo srčno čakro.

Za piko na i poskrbi posebna vizualizacija …

Delovanje krizoprasa pa lahko ne nazadnje okrepite tudi s pomočjo posebne vizualizacije. Zaprite oči in si predstavljajte, da se vaše srce odpira, kot da bi šlo za cvet. Pri tem cvet obseva lesketajoča se, biserno bela svetloba. Pustite, da vas ob opazovanju tega prizora preplavi občutek popolne pomirjenosti, obenem pa zaupanje v to, da je vsak konec priložnost za nov, lepši začetek. Namesto da objokujete tisto, kar se je končalo, usmerite svojo pozornost k tistemu, kar prihaja v vaše življenje – tudi s pomočjo energije, ki jo oddaja krizopras. Redno izvajanje te vaje bo poskrbelo za pospešeno celjenje zlomljenega srca, ki bo tako – podobno kot »cvet«, ki ste si ga predstavljali v mislih – pripravljeno, da se odpre novim izkušnjam.

.

NAJNOVEJŠE