Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaKje se skriva največ bakterij

Kje se skriva največ bakterij

MORDA VAS ZANIMA

Vsi nas svarijo pred epidemijo prašičje gripe ter ostalimi virusi in boleznimi, značilnimi za jesen, zato si verjetno tudi več umivamo roke in pazimo, česa se dotaknemo in s kom se rokujemo.

- Oglas -

Vendar pa nas verjetno ne pomisli veliko, da je tudi naš dom lahko vir bakterij.

Stikala

Nedavna raziskava je pokazala, da so lahko stikala bolj umazana kot pa notranjost smetnjaka! Zato redno čistite vaša stikala, še posebej taktat, ko je kdo v vašem gosodinjstvu bolan.

Kopalna kad ter tuš kabina

Povprečna tuš kabina ima dokazano 100-krat več bakterij kot jih najdemo v smetnjaku. Redno čistite vašo kopalnico, saj se lahko le na tak način znebite bakterij, ki se poleg ostalega hranijo z mrtvimi kožnimi celicami.

Daljinski upravljalnik

Verjetno je daljinski upravljalnik eden izmed predmetov v vaši hiši, katerega se najbolj pogosto dotikate. Zato ne bo odveč, če ga boste kdaj pa kdaj očistili.

Kuhinjsko korito ter gobica za pomivanje

- Oglas -

Raziskave kažejo, da so kuhinje po navadi še bolj umazane kot pa kopalnice. Veliko ljudi pa uporabi tudi iste gobice za pomivanje posode in kuhinjskega korita. Zato redno čistite kuhinjo in uporabljajte različne gobice za različne vrste opravil – priporočljivo je tudi, da jih občasno operete skupaj s posodo v pomivalnem stroju, ali pa jih namočite za nekaj minut v zelo vročo vodo.

Mikrovalovna pečica

Ne pozabite pri čiščenju notranjosti mikrovalovne pečice, očistiti tudi njeno zunanjost!

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×