To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Dom & energijaKako poskrbimo za novoletno jelko

Kako poskrbimo za novoletno jelko

MORDA VAS ZANIMA

Ali si brez novoletne jelke ne predstavljate pravega božično-novoletnega vzdušja? Potem se naučite kako izberete in negujete novoletno smrečico, da bo kar najdlje ostala lepa in zelena.

- Oglas -

Novoletna jelka

Nakup smrečice

Preden se odpravite kupovati smrečico, izmerite svoj prostor, da ne bo prevelika ali mogoče tudi premajhna nekje v kotu.

Če se hočete prepričati, da je smrečica res sveža, prelomite smrekovo iglico. Če je le-ta znotraj še vlažna potem je sprečica zagotovo sveža. Naravna barva smreke je močna zelena barva, tudi po tem lahko vidite, koliko časa je že posekana.

Ne kupujte smrečic, ki so posekane ‘na črno’ brez dovoljenja, saj s tem podpirate trgovce, ki škodujejo naravi. Uporabljati se sme le tiste, ki so jih posekali zaradi nujnega redčenja gozda, kjer so resle preveč na kupu.

- Oglas -

Okraski za novoletno jelko

Okraski

Smrečico lahko okrasite tudi s piškoti in doma narejenimi okolju prijaznimi okraski. Poleg tega uporabite LED žarnice za lučke za novoletno jelko, saj te porabijo veliko manj energije, poleg tega pa se tudi ne segrevajo.

Poskrbite, da ima drevo dovolj vode

Smrečica dnevno, kljub temu da je že posekana še vedno lahko vsrka veliko vode. Zato ji zagotovite zadostno količino vode in ugašajte lučke za novoletno jelko, ko ni potrebno, da so prižgane.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×