Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaIzposoja zdravil se lahko maščuje

Izposoja zdravil se lahko maščuje

MORDA VAS ZANIMA

25 odstotkov ljudi, ki si zdravilo na recept izposodi od sorodnika ali znanca, občuti stranske učinke, je pokazala raziskava ameriške agencije za javno zdravje. Zelo velik delež ljudi, ki so priznali, da so si zdravilo na recept ‘izposodili’, je izjavilo, da od dajalcev niso dobili nikakršnih pisnih ali ustnih opozoril glede stranskih učinkov.

- Oglas -

Izposoja zdravil

77 odstotkov jih je izjavilo, da so si zdravilo izposodili, ker se jim ni ljubilo k zdravniku. Vendar je tretjina med njimi pozneje vendarle obiskala zdravnika, a mu je izposojo zdravila zamolčali. Ti izsledki kažejo, da uporaba zdravil, ki jih je zdravnik predpisal nekomu drugemu, predstavlja tveganje za zdravje. Pogosto se pojavijo stranski učinki in alergijske reakcije. Izposojevalci se običajno ne zmenijo za navodila o uporabi in opozorila ter odlašajo z obiskom pri zdravniku, zaradi česar s pravim zdravljenjem pogosto začnejo prepozno.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×