Dom & energijaDjotiš - znanje o naravnih ritmih

Djotiš – znanje o naravnih ritmih

MORDA VAS ZANIMA

Djotiš je vedska astrologija. Je eno izmed zelo konkretnih znanj  zapisanih v Vedah, kjer najdemo začetke ogromno znanosti, ki so bile spoznane, prepoznane  že mnogo pred časom v katerem živimo, a si z njimi še kako pomagamo in jih uporabljamo tudi  sedaj.

- Oglas -

Je izredno natančno  dovršen matematični sistem, ki za svojo osnovo vzame natalno karto – čudovito sliko neba v trenutku našega rojstva in govori o tem, da smo ljudje del narave in naravnih ritmov. In kljub temu, da djotišu  pravijo astrologija, pa je v prvi vrsti to znanje o naravnih ritmih in povezanosti teh ritmov z življenjem ljudi na zemlji.

Djotiš astrologijaPomaga nam prepoznati ritme lastnega življenja ter se z njimi uskladiti.

Proti naravi in naravnim ritmom se ne moremo boriti, kar ljudje vse prepogosto delamo, lahko pa prepoznamo prednosti in slabosti nekega trenutka in jih obrnemo v dobro nas in življenja. Pri djotišu ne gre za nič  misterioznega ali nenavadnega, samo za zelo globoko znanje o tem – kako, kdaj, zakaj  in na kakšen način se stvari – glede na naravne ritme, ki jim sledimo – odvijajo.

Kako in kdaj delovati ter na kakšen način  preobraziti možna neravnovesja določenega trenutka, ki že je, ali ki šele prihaja – to je bistvo djotiša.

- Oglas -

Poglejmo popolnoma preprosti primer dela na vrtu. Če posadimo korenje ali kakšno drugo zelenjavo in želimo bogat  in zdrav pridelek, moramo vedeti, kdaj ga saditi, kako to narediti in kakšen je čas in ritem rasti. Enako je z vsemi ostalimi področji našega življenja.

Velikokrat se sprašujemo npr. zakaj ne zmoremo vzpostaviti ali ohraniti ljubezenske zveze?
Zakaj nam zdravje nagaja?  Zakaj imamo težave v komunikaciji, z otroci ali na delovnem mestu?  Kaj delamo narobe, da ne čutimo življenjske energije, ustvarjalnosti ali izpolnjenosti?

Tudi pri teh vprašanjih je govor o enakih naravnih ritmih, ki  delujejo tako enostavno in povzročijo – da za nočjo vedno nastopi  dan, ter da korenje na njivi vedno zraste, ko je pravi čas za to.

Djotiš nam pomaga prepoznati te naravne ritme – ki se nam morda najbolj opazno kažejo skozi naravo, a hkrati so v nas in v vsem kar nas obdaja. Kažejo se nam skozi partnerstvo, zdravje, odnose, posel….

Kako se z njimi uskladiti, kako delovati, kam se usmeriti in kdaj, da bomo dobili veter v jadra in ne bomo delovali proti njim in tako hkrati proti sebi?
Na kakšen način si lahko izboljšamo zdravje?  Partnerski odnos?  Izrazimo talente in ustvarjalnost?  Se izpolnimo skozi delo? Družino?

Kdaj? Zakaj? Kako?

Djotiš nam pomaga, da prevzamemo odgovornost za življenje v svoje roke in nismo nemočni v morju življenja.
Pomaga nam pravilno se usmeriti in delovati ter živeti – z jasnostjo in zavedanjem.

Je notranji kompas, ki nam pomaga ostati na pravi poti. S poznavanjem naravnih ritmov, ki sledijo in prihajajo pa nam pomaga preobraziti možna neravnovesja in izraziti vse prednosti.

- Oglas -

Življenje, radost, sreča, mir, plodnost, zdravje, obilje, izpolnjenost je tisto kar šteje in kar je tako pomembno.

Tudi v djotišu!

Tina Pipan, djotiš in vastu svetovalka
www.eroja.si
031 509 130
[email protected]

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×