0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ŽivaliAvstralski gasilci so za najbolj vroč koledar tudi letos slekli svoje majice

Avstralski gasilci so za najbolj vroč koledar tudi letos slekli svoje majice

MORDA VAS ZANIMA

Avstralija je dežela, ki se ne ponaša le z neverjetnimi naravnimi lepotami, ampak tudi z neustrašnimi junaki, ki vsako leto postavljajo svoja življenja na kocko, da bi zaščitili druge. Ti junaki so avstralski gasilci, ki so postali znani po vsem svetu zaradi svojega dobrodelnega koledarja, ki poleg svoje estetske privlačnosti podpira tudi dober namen. Koledar vsako leto osupne in ogreje srca s fotografijami močnih in postavnih gasilcev in ljubkih živali.

- Oglas -
Foto: Australian Firefighters Calendar

Kako se je vse skupaj sploh začelo?

Koledar, ki je bil prvič izdan leta 1993, je bil majhen projekt, namenjen zbiranju sredstev za lokalne dobrodelne organizacije. Od takrat je projekt prerasel v mednarodni fenomen, saj so preko fotografij izklesanih teles gasilcev v družbi ljubkih živali zbrali zavidljiv znesek sredstev za različne živalske dobrodelne organizacije.

Foto: Australian Firefighters Calendar

Več kot le privlačne fotografije

Vsaka fotografija na koledarju je skrbno izbrana in prikazuje različne gasilce v družbi živali, ki so bile rešene iz težkih situacij. Gre za združitev moči in nežnosti, ki osvetljuje tesno povezanost ljudi z živalmi. Prikazani gasilci niso zgolj modeli, so resnični junaki, ki so svojo strast do reševanja življenj prenesli tudi v ta projekt.

Foto: Australian Firefighters Calendar

Prizori, ki sežejo do srca

Letošnji koledar predstavlja vrsto čudovitih in ganljivih prizorov – od gasilcev, ki se igrajo s koalami, do tistih, ki v rokah držijo rešene pasje mladičke. Vsaka slika pripoveduje svojo zgodbo, velikokrat tudi o ozadju reševalne akcije, ki stoji za temi nepozabnimi trenutki.

Foto: Australian Firefighters Calendar

Globalni doseg in vpliv

Mednarodni uspeh gasilskega koledarja priča o tem, da so dejanja poguma in dobrote univerzalna vrednota, ki jo mnogi podpirajo vsako leto, saj naročila prihajajo iz držav celega sveta.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji. Podrobne informacije in nastavitve: nastavitve .
V redu
Več ×
×