Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Zdravje & prehranaUstekleničena voda

Ustekleničena voda

MORDA VAS ZANIMA

Kje so časi, ko smo vodo pili naravnost iz pipe? Takšna voda je bila sveža, čista in po možnosti izvirala iz gorskega izvira.

- Oglas -

Ustekleničena voda je bila takrat praktična le za tujce, popotnike ter snobe. To pa se je v nekaj letih hitro spremenilo. Mogoče je okus vode postal slabši, mogoče je vsebnost klora v vodi prišla do izraza, kdo ve? Torej, če je voda iz pipe za nas kar na enkrat postala slaba, je tista ustekleničena sigurno dobra … ne?

Različne raziskave so skozi leta pokazale, da je ustekleničena voda slabša od tiste iz pipe. Ustekleničena voda je dražja, vsebuje več škodljivih snovi, saj se plastika iz plastenke prenese na vodo, tako ali tako pa tudi vemo, da je problem tudi s samimi plastenkami, ki ostanejo za nami.

Kvaliteta ustekleničene vode se je skozi leta poslabšala, sam posel z ustekleničeno vodo pa je bolj popularen kot kdaj koli. Kaj nam torej to pove? Sigurno nič pozitivnega.

- Oglas -

Torej, naslednjič, ko boste kupovali vodo raje premislite, ali se res splača takšno vodo sploh kupiti.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×