0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Dom & EnergijaBodi eko - prva slovenska eko revija

Bodi eko – prva slovenska eko revija

MORDA VAS ZANIMA

Ustvarjalci prvega in vodilnega slovenskega EKO portala BODI EKO smo na podlagi izjemnega uspeha in odziva, ki ga je od leta 2008 požel spletni portal, za bralce zopet pripravili novost. Najprej smo kot prvi v Sloveniji ustvarili eko portal, sedaj pa smo začeli izdajati tudi prvo slovensko eko revijo, ki bo pokrivala najrazličnejše teme s področja zdravega in okolju prijaznega načina življenja, zdrave prehrane, ekološkega vrtnarjenja, zdravilnih rastlin ter zanimivosti iz živalskega sveta. Na revijo se lahko naročite in si jo ogledate na spletnem naslovu www.eko-revija.si. Revija izhaja v elektronski obliki vsakega 15. v mesecu.

- Oglas -

Revija Bodi ekoRevija BODI EKO je v digitalni izvedbi, to pa pomeni, da imajo naročniki vedno dostop do svoje najljubše številke in celotnega arhiva naročenih revij, vse kar potrebujejo je računalnik in dostop do interneta. S tem naročniki prihranijo na denarju, saj je cena revije nižja, poleg tega pa pomagajo ohranjati tudi drevesa, ki bi jih posekali za papir.

V reviji smo vam pripravili pester nabor člankov o ekološkem vrtnarjenju, zdravilnih rastlinah, aromaterapiji, zdravi prehrani, recepte za presno hrano, nismo pa pozabili niti na nasvete za varčevanje doma in pa recepte za naravna čistila, ki jih lahko naredite sami in pri tem še prihranite.

Za povrh smo za tiste, ki se bodo do konca meseca avgusta 2011 naročili na našo revijo pripravili tudi naročniško nagradno igro, katere glavna nagrada je 1000 EUR, ne manjka pa niti ostalih tedenskih in mesečnih privlačnih in praktičnih nagrad, ena od teh je tudi 6x vikend paket razvajanja za 2 osebi v Eko hotelu v Bohinju.

- Oglas -
www.eko-revija.si

.

.

NAJNOVEJŠE