Revija Bodi eko, februar 2022

Pred vami je prva letošnja številka revije Bodi eko. V njen boste našli kup nasvetov in receptov, s katerimi si boste lahko na naraven način izboljšali svoje zdravje in počutje.

Zakaj je tako težko videti dobro v sočloveku?

Prehitro obsojanje je zelo razširjena težava. Tako sočloveku hitro pripišemo slabe namene, precej težje pa v drugih ljudeh ugledamo dobro – tudi ko gre za naše bližnje.

Uporaba tehnologije za prepoznavo obraza pri razdeljevanju šolskih kosil

Vodstvo teh šole se je odločilo, da pri razdeljevanju šolskih kosil uvede metodo, ki temelji na prepoznavanju obrazov.

Preprost trik za vse, ki zvečer težko zaspite

Koliko časa običajno mine od vašega odhoda v posteljo do trenutka, ko potonete v zaslužen spanec?

Se je 6. množično izumrtje že začelo?

Naš planet je bil priča petim množičnim izumrtjem, ki so bila povezana z naravnimi fenomeni, neodvisnimi od človeka.

Služila s prodajo svojih vetrov, na koncu pa pristala v bolnišnici

Stephanie Matto, ki je zaslovelav priljubljeni resničnostni oddaji 90 dni do poroke, se je pred nedavnim lotila zelo nenavadne poslovne dejavnosti.

Za multiplo sklerozo je najverjetneje kriv virus Epstein-Barr

Multipla skleroza je kompleksna avtoimunska bolezen, za katero je značilno propadanje mielinskih ovojnic, ki obdajajo živčne celice. Imunski sistem začne namreč mielin zaznavati kot...

Katera zelišča odpravijo kandido?

Kandida pa v telesu sprošča strupe, kar lahko privede do različnih črevesnih težav, kot so vnetja, izmenične diareje in zaprtja.
Dom & energijaBodi eko - prva slovenska eko revija

Bodi eko – prva slovenska eko revija

MORDA VAS ZANIMA

Ustvarjalci prvega in vodilnega slovenskega EKO portala BODI EKO smo na podlagi izjemnega uspeha in odziva, ki ga je od leta 2008 požel spletni portal, za bralce zopet pripravili novost. Najprej smo kot prvi v Sloveniji ustvarili eko portal, sedaj pa smo začeli izdajati tudi prvo slovensko eko revijo, ki bo pokrivala najrazličnejše teme s področja zdravega in okolju prijaznega načina življenja, zdrave prehrane, ekološkega vrtnarjenja, zdravilnih rastlin ter zanimivosti iz živalskega sveta. Na revijo se lahko naročite in si jo ogledate na spletnem naslovu www.eko-revija.si. Revija izhaja v elektronski obliki vsakega 15. v mesecu.

- Oglas -

Revija Bodi ekoRevija BODI EKO je v digitalni izvedbi, to pa pomeni, da imajo naročniki vedno dostop do svoje najljubše številke in celotnega arhiva naročenih revij, vse kar potrebujejo je računalnik in dostop do interneta. S tem naročniki prihranijo na denarju, saj je cena revije nižja, poleg tega pa pomagajo ohranjati tudi drevesa, ki bi jih posekali za papir.

V reviji smo vam pripravili pester nabor člankov o ekološkem vrtnarjenju, zdravilnih rastlinah, aromaterapiji, zdravi prehrani, recepte za presno hrano, nismo pa pozabili niti na nasvete za varčevanje doma in pa recepte za naravna čistila, ki jih lahko naredite sami in pri tem še prihranite.

Za povrh smo za tiste, ki se bodo do konca meseca avgusta 2011 naročili na našo revijo pripravili tudi naročniško nagradno igro, katere glavna nagrada je 1000 EUR, ne manjka pa niti ostalih tedenskih in mesečnih privlačnih in praktičnih nagrad, ena od teh je tudi 6x vikend paket razvajanja za 2 osebi v Eko hotelu v Bohinju.

www.eko-revija.si

.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×