0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

DomovRubrikeArhiv OglasovZgaga, poberi se z našega piknika!

Zgaga, poberi se z našega piknika!

Čas piknikov prinaša obilo dobre hrane, sproščenega druženja ter predajanja sončnim žarkom in svežemu zraku. Toda nezaželen gost, ki povzroča zgago, hitro zagreni še tako prijeten piknik. Kaj šele, če je ta nepovabljeni gost sama zgaga!

Govorimo seveda o pekočem, nemalokrat pa tudi praskajočem občutku, ki se pojavi v požiralniku in ki ga lahko spremljajo bolečine v žlički ter v želodcu. Tovrstne težave so še posebej pogoste prav v času piknikov in različnih praznovanj. Za zgago je namreč nemalokrat kriva zelo mastna, kalorična hrana. Če k temu prištejemo še alkohol, je kombinacija vse prej kot ugodna. Toda rešitev je na srečo preprostejša, kot se morda zdi na prvi pogled …

Sintetični antacidi so lahko druga izbira

Prva rešitev, na katero pomislite, ko vas peče zgaga, so najverjetneje sintetični antacidi, ki jih je mogoče kupiti v lekarni brez recepta. V obdobju prvomajskih praznikov, piknikov in različnih praznovanj se povpraševanje po tovrstnih zdravilih močno poveča. Sintetični antacidi poskrbijo za začasno izboljšanje, toda obstajajo tudi obresti, ki jih lahko plačate ob obsežni uporabi.

Uporaba sintetičnih antacidov je nemalokrat kriva za precej neprijetne nezaželene stranske učinke. Poleg tega pa sintetična zdravila za lajšanje težav z zgago postopoma izgubljajo svojo moč, še posebej če jih uporabljate zelo pogosto. Na srečo pa je na voljo odlična naravna, zeliščna alternativa brez znanih nezaželenih stranskih učinkov – Noacid.

Skrbno izbrana kombinacija zelišč za odlične rezultate

Noacid je izdelan iz premišljeno izbrane kombinacije zelišč, ki poskrbi za takojšnjo ublažitev neprijetnih simptomov. Osnovo sestavljajo golostebelni sladki koren, aloe vera, slez, slezenovec in kamilica, ki so jim dodani karbonati in alginska kislina.

Unikatna kombinacija naravnih, varnih sestavin brez znanih stranskih učinkov in ob pravilni uporabi  poskrbi za hitro nevtralizacijo želodčne kisline in pekočega občutka. Pomaga tudi pri lajšanju morebitnih bolečin in pri odpravi občutka teže v želodcu. Poleg tega pa poskrbi za mehansko zaščito sluznice, tako želodčne kot sluznice požiralnika, in za pomiritev razdraženega želodca.

Narava skriva natanko tisto, kar potrebujemo – nič več in nič manj. Noacid je s svojo izjemno učinkovitostjo izvrsten dokaz za to. Za piko na i pa poskrbi odličen okus. Kdo pravi, da tisto, kar je koristno, ne more biti tudi okusno!

Noacid tablete suspenzija 2

Suspenzija ali tablete – odločitev je vaša

Dodatna odlika zeliščne kombinacije Noacid je priročnost uporabe. Izdelek je namreč na voljo v dveh oblikah, in sicer v obliki orodisperzibilnih tablet (v ustih topne) ter suspenzije. Tako se lahko odločite za obliko, ki vam najbolj ustreza in to brez uporabe vode.

Izdelek je med drugim primeren osebe, ki ne spadajo med največje ljubitelje tablet. Obenem pa gre za idealno rešitev za vse, ki se z zgago pogosto spopadate (tudi) ponoči. Lizanje tablete seveda ne bi bilo najbolj praktično, uporaba suspenzije pa zahteva le nekaj sekund. Tako boste poskrbeli za hitro ublažitev pekočega občutka in drugih neprijetnih simptomov ter se potopili v sladek spanec.

Se morda spopadate z dolgotrajnejšimi, kroničnimi težavami z zgago? V tem primeru je skozi dan  priporočljiva kombinirana uporaba tablet in suspenzije, saj bo to poskrbelo za optimalne rezultate.

Nepremagljivi z naravo na svoji strani

Zgaga je vztrajna zalezovalka. Preseneti vas lahko praktično kjer koli in kadar koli. Na pikniku ali doma, podnevi ali ponoči, v družbi ali ko ste sami. A če vas bo ščitil Noacid, boste lahko uživali povsem brez skrbi.

Napovejte boj zgagi, refluksu (zatekanje želodčne kisline v požiralnik), hripavosti, pokašljevanju, pekočemu občutku in sorodnim simptomom, ne da bi pri tem tvegali stranske učinke. Z Noacidom, naravno mešanico zelišč, ste praktično nepremagljivi!


Noacid: izjemna moč brez stranskih učinkov

Vzajemno delovanje aktivnih učinkovin golostebelnega sladkega korena, aloe vere, sleza, slezenovca in drugih tvorijo edinstveno formulacijo, ki po naravni poti pripomore k reševanju težav z zgago in refluksom. Te skrbno izbrane učinkovine tvorijo mehansko zaščito na sluznici požiralnika in želodca ter nudijo takojšnje olajšanje.

  • zaščiti želodčno sluznico in sluznico požiralnika
  • zmanjša pekoč občutek
  • nevtralizira želodčno kislino
  • zavira refluks
  • zaščiti želodec
  • je brez znanih stranskih učinkov
NoAcid

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -