DomovZdravje & prehranaZdravi pustni recepti

Zdravi pustni recepti

Tradicionalni pustni recepti v zdravi preobleki

Če se prehranjujete bolj zdravo ali vegansko ali pa vam je le pomembno, da so grižljaji, ki jih dajete v usta zdravi, se vam vseeno ni treba odpovedati pustnim dobrotam. Pust zdravih ust si lahko pričarate povsem preprosto. V reviji Zdravi recepti najdete vse tradicionalne pustne jedi v veganski  in bolj zdravi preobleki.

- Oglas -

pustni-meni

Celoten meni za pustni teden

Pobrskajte po reviji Zdravi recepti in v svoji kuhinji za  pustno kosilo pripravite vegansko ocvirkovko s česnom in vegansko kislo repo s smetano. Zraven  lahko ponudite domačo čemaževo rusko pletenico ali kruh brez mleka z rozinami. Seveda pa je pust predvsem sladkih ust, zato za zdravo sladkanje mizo obložite z veganskimi krhkimi flancati, pustnimi krofi in miškami. Vse recepte so pripravile srčne kuharice iz Zavoda za zaščito rejnih živali Koki in Društva za zaščito živali Pomurja. Njihovi recepti pa predstavljajo most med slovensko kulinarično tradicijo in etiko.

Meni in recepte boste našli v reviji Zdravi recepti >>

- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -
- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -
Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×