Zakaj je težko izgubiti kilograme?

    Običajno lahko razloge išemo v tem, ker si posamezniki svojega cilja ne zadajo strokovno, kontinuirano in zdravo. Večina želi doseči zmanjšanje telesne teže na hitro, brez pravega razumevanje pomena prehrane ter samega sebe.

    hujšanje

    V Bodi eko šoli hujšanja se “učimo” jesti in razumeti kakšne posledice prinaša vnos določene skupine hrane in kakšen vpliv ima na vaše telo in duha. Če želimo drugačen rezultat,  je potrebno spremeniti dosedanjo pot. V iskanju niste sami. Motivirani ste s strani skupine in mentorice za prehrano in zdrav slog življenja.  Sprememba prehrambenega načina prinaša tudi spremembe na vseh ostalih področjih vašega življenja. Stkejo se nova prijateljstva, odmrejo stara, odnosi v družini postanejo drugačni, spremeni se tudi odnos do samega sebe. Spreminjajo se dosedanji vzorci vašega razmišljanja in nastajajo novi. Ta proces ni jemati z lahkoto. Gre za resno in trdno odločitev. Potrebno se ga je držati do potankosti.

    Tisti, ki so pripravljeni trdno delati, se učiti in spreminjati so na dobri poti. Po zaključku programa ostajamo skupaj, se družimo, veselimo in rekreiramo. Na takšen način vzdržujemo stike, veselje in telesno težo. Več o programu najdete TUKAJ >>

    Povejte svoje mnenje - kometirajte