Zakaj ne, če lahko?

Globalizacija, globalizacija,… Tudi pri spanju se ji ne moremo izogniti. Množična ponudba kakršnihkoli izdelkov je VEDNO namenjena MNOŽICI ljudi.  Možnost izbire izdelka vedno bolj po željah posameznika, je na področju spanja zares izjemno dobrodošla. Nobenega izdelka v svojem življenju namreč ne uporabljaš vsak dan najmanj po 6 ur skupaj, ali ne? (Razen morda računalnik in telefon). In ko se ozreš naokoli opaziš, da se vsak s svojimi zahtevami, morda že kakšnimi zdravstvenimi težavami, s svojo naravo dela in telesno konstitucijo močno razlikujemo med sabo. In če lahko, zakaj si ne bi izbrala izdelka, ki se bo v postelji popolnoma prilegal vsem tvojim oblinam in sledil vsakemu tvojemu gibu?

Eko ležišče

Kakšen mož bi bil tom cruise?

Pa preverimo najprej, če tudi ti kdaj padeš pod vpliv znanih blagovnih znamk? Za njih smo pripravljeni običajno plačati več. To nam je nekako samoumevno. A če pogledaš drugače- ali ni morda včasih bolje, da zaradi ohranjanja lastnega zdravja postaneš bolj pozorna tudi na druge stvari? Saj poznaš tisto čisto človeško- če bi obstajala možnost, koliko žensk bi za življenjskega partnerja izbralo čudovitega Tom Cruis-a? Posebej po zadnjih dogodkih izjemno redke izmed nas. Lepa zunanjost in znano ime (in denar) še nista nujno garancija, da bi bilo najino partnerstvo dolgotrajno in zadovoljno za oba. Na začetku čudovit, po nekem času pa pričnejo na površje prihajati različni interesi ter zahteva po nenehnem prilagajanju in ljubezni je konec. Katie Holms bo že vedela.

Naj pojasnimo povezavo: Na pogled všečen izdelek z dobrim priimkom in priporočilom prijateljic, da je dober v postelji, še ne pomeni, da bo dober tudi zate. Če ga ne boš preizkusila in zahtevala takšnega, ki bo upošteval vse tvoje kaprice in želje, se zna zgoditi, da že po nekaj dneh prične kazati svojo svojeglavost. Vsaka ženska potrebuje oporo in podporo. Tudi v postelji. Prilagajanje ležišču, ker je pač zaradi svoje trme želelo, da se obrneš na trebuh, pač ni dober partner. Morda za nekaj dni, vsekakor pa ne za deset let. In ne le to. Važna je duša. Za zdravo spanje je poleg prilagodljivega ležišča, posteljnega dna in vzglavnika izjemno pomembna tudi PRAVA kakovost (duša) materialov. Ker je v današnjem času že vsak izdelek postal ”kvaliteten”, smo šli mi v proizvodnji izdelkov za zdravo spanje mnogo dlje in ti navajamo dejstva, s katerimi tvoje spanje še nikoli ni bilo bolj udobno, zdravo in naravno. In to ni le napisan tekst, temveč predstavljamo argumente.

Spanje, zaradi katerega vsi spimo mirno

KAJ JE DOBREGA ZATE?

V sodelovanju z evropskimi dobavitelji smo skrbno izbrali in razvili linijo ležišč in vzglavnikov, ki so najbolj primerni za slovenske potrošnice:

  • Zaradi različnih trdot ležišč boš lahko izbrala takšno, ki zate ne bo ne pretrdo, ne premehko, temveč pravilno za tvojo postavo
  • Vbokline in izbokline na različnih delih ležišča bodo vedno podprle prav vsako točko tvojega telesa
  • Zračni materiali in naravna zaščita pred pršicami, ki v nasprotju s konvencionalnimi prevlekami ne vsebuje insekticidov, bo odlična tudi za tiste, ki bolehate za astmo ali alergijami
  • Močna, a mehka struktura prevleke z bogatim bombažnim polnilom, naravno barvo nebeljenega bombaža, z očem všečnim, a naravnim videzom in z najbolj primernim imenom Sleep on nature- pa bo navdušila vsako modno navdušenko

Naravno ležišče

NE BI BILI NARAVNA EKO ZELENA TRGOVINA, ČE NE BI SKRBELI TUDI ZA NARAVO, ŽIVALI IN LJUDI v procesu PROIZVODNJE

  • Surovine so pridobljene v sodelovanju z FSC in Greenforest organizacijo, ki posebno pozornost namenjajo kontroli nad sečnjo dreves na ogroženih območjih in skrbi za ohranjanje življenjskega prostora avtohtonih prebivalcev, živali in rastlin, ki živijo na teh območjih
  • Proizvodnja latex jeder je v naravnem parku v Belgiji, ki preko zbiranja deževnice in filtrov nenehno koristi odpadno vodo in tako se v industrijske namene ne porabi niti kapljica pitne vode in prav tako niti kaplja odpadne vode ne gre v kanalizacijo. Bili so 1. podjetje v Belgiji, ki je s takšnim načinom proizvodnje zaščitilo vodne vire.
  • Tkanine so iz visoko kakovostnega ekološko gojenega bombaža, ki ne vsebuje herbicidov, pesticidov in drugih toksinov.
  • Končni izdelki (izdelava ležišč, šivanje prevlek, izdelava vzglavnikov,…) nastajajo v Sloveniji in vključujejo mnoge slovenske proizvajalce
  • Proizvodnja surovin in končnih izdelkov ne dopušča konvencionalne pridelave, slepega uničevanja okolja ter izkoriščanja delavcev. Proizvajalci se morajo držati stroge okoljske in družbene odgovornosti od začetka do konca.

Izdelki naredijo svoje, kaj pa mi?

Po raziskavah sodeč, je največji vzrok za izbiro napačnega ležišča prav v tem, da prodajalci premalo vedo o svojem izdelku, te ne povprašajo o tvojih željah, ne vidijo niti tvoje telesne konstitucije (samo teža in višina ni dovolj), ne znajo obrazložiti, zakaj je nek izdelek primeren zate in zakaj niti pod razno morda ne smeš kupiti najdražjega izdelka.

No pri nas boš dobila točno to, kar pričakuješ in potrebuješ, če se končno hočeš dobro naspati – realno sliko stanja, mnogo vprašanj (ker vemo, da ti le tako lahko ustrezno svetujemo)  ter izdelke, ki so udobni in prijazni do tvojega zdravja, narave in živali. Spoštovali bomo tvoje želje, predloge in pohvale. Vsako kritiko pa vzeli posebej resno in odgovorno.

Če si morda ugotovila, da morda imamo tisto kar potrebuješ, potem je zadnji čas, da si oddahneš od dela doma in službi in obiščeš eno od naših poslovalnic, ki smo jo za vse neprespane, večno utrujene ali le malo radovedne, odprli v Mariboru in Ljubljani.

Vemo kaj delamo, zaupamo v svoje izdelke in neznansko bomo uživali v iskanju prave rešitve zate.  A ne skrbi, ker imamo dobro prakso, ti bomo z dobrimi nasveti in prijetnim klepetom morda vzeli nekaj minut več, kot če bi kupovala novo obleko.  A teh minut ti zagotovo ne bo žal- saj gre za TVOJE boljše spanje in lepše prenašanje ali uživanje življenja.

DO KONCA OKTOBRA OB NAKUPU LEŽIŠČA IZ EKO LATEXA 20% POPUSTA IN ODLIČNO DARILO, ki so ga najbolj vesele prav ženske: 50€ ZA NAKUP KATERIHKOLI NARAVNIH IZDELKOV IZ NAŠE PONUDBE (kozmetika, mineralna ličila, olja in eterična olja, posteljnina, spodnje perilo, super prehrana, čistila, …)

OBIŠČITE NAS:

www.zelenatrgovina.si

Ljubljana BTC dvorana A, kletna etaža
tel: 01 810 90 32 I

Maribor E. Leclerc
tel: 02 320 50 86

Vodiči

Preberite si tudi vodiče za dobro spanje za pare, moške, mladoporočence, otroke, dojenčke in najstnike:
www.zelenatrgovina.si/vodici-za-dobro-spanje

oglasno sporočilo