Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.

Helena Ošep: Klepet ob skodelici alpskega čaja

Helena Ošep se ukvarja s pripravo čajnih mešanic, ki so posebne zaradi izrazite arome, značilne za rastlinje alpskega okolja.

Znanstveniki razglasili najlepši vonj na svetu

Podobno kot se razlikuje naš okus, se razlikuje tudi naše dojemanje različnih vonjev.

Aplikacija za domačo uporabo za zgodnje odkrivanje nevroloških motenj

Kalifornijski raziskovalci so razvili aplikacijo, namenjeno odkrivanju nevroloških obolenj, ki jo lahko uporablja praktično kdor koli.

Pomanjkanje spanja vpliva na to, kako vidimo druge – in to dobesedno!

Pomanjkanje spanja lahko povsem dobesedno vpliva na to, kako vidimo druge. Obrazno mimiko, ki bi jo sicer dojemali kot pozitivno oziroma vsaj nevtralno, vidimo kot sovražno, posledično pa je sovražen tudi naš odziv.
RubrikeZanimivostiVelikonočni zajčki in LED žarnice

Velikonočni zajčki in LED žarnice

MORDA VAS ZANIMA

Cree je eden izmed glavnih proizvajalcev LED žarnic, poleg tega pa skrbi tudi za vso vezje ter komponente, ki omogočajo, da lahko brez skrbi uporabljamo LED žarnice v naših domovih.

- Oglas -

V zadnjem času je to podjetje izredno hitro še dodatno razširilo in zaposlilo nekoga, ki skrbi za medije in oglaševanje na zanimiv način. Tako so se odločili, da bodo v teh prihajaočih prazničnih dneh pokazali, zakaj so LED žarnice toliko boljše od ostalih.

V tem primeru so na zanimiv način pokazali, kaj se bo zgodilo s čokoladnim velikonočnim zajčkom, če ga boste pustili pod navadno žarnico in kaj, če ga boste pustili pod LED žarnico.

Reklama je vsekakor vredna ogleda:
- Oglas -

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×