0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

DomovRubrikeArhiv OglasovVeč kot 80 % odraslih trpi za pomanjkanjem magnezija

Več kot 80 % odraslih trpi za pomanjkanjem magnezija

Ameriška zdravnica dr. Carolyn Dean opozarja, da ima več kot 80 odstotkov odraslih prenizke ravni magnezija v telesu – pri čemer se večina tega sploh ne zaveda. Ta spregledani mineral sodeluje pri več kot 700 biokemičnih procesih, ki se ves čas odvijajo v vašem telesu.

Zato je lahko pomanjkanje magnezija povezano s celo vrsto motenj in boleznimi kot so: kronična utrujenost, mišični krči, sindrom nemirnih nog, migrene, razdražljivost, kalcinacija sklepov in ožilja, nespečnost, osteoporoza, aritmija srca, astma, diabetes tipa 2 in težave s srcem. Simptomi pomanjkanja tega minerala so že tako pogosti, da jih jemljemo kot nujne dele naših življenj.

Za zdrave mišice in kosti (sploh po 40. letu starosti) telo potrebuje dovolj magnezija. Zakaj? Zato, ker je magnezij za mišice in kosti najpomembnejši mineral. Kalcij ima nalogo krčenja mišic, magnezij pa jih sprošča. Zato prihaja pri pomanjkanju magnezija do mišičnih krčev.

Ta dva minerala pa sodelujeta tudi pri zdravi tvorbi kosti. V zadnjih letih raziskave kažejo, da je magnezij celo pomembnejši od kalcija, saj brez magnezija kalcij ne gre v kosti in zobe ampak v mehka tkiva. To povzroča kalcinacijo sklepov (ramena, trn petnice, kolena) in ožilja. Mnogo odraslih zato trpi za simptomi kot so mišični krči, osteoporoza in kalcinacija. Ob tem pa se ne zavedajo, da jim manjka spregledani mineral magnezij.

Magnezijevo olje

Kako deluje transdermalna (čezkožna) magnezijeva terapija?

Koža je naš največji organ in skoznjo magnezijevi transdermalni produkti zelo učinkovito absorbirajo magnezij v mišice in krvni obtok in tako se magnezij razporedi tja, kjer je najbolj potreben.

Terapevtska vrednost magnezija pri transdermalni uporabi daleč preseže potencial prehranskega magnezija. Transdermalna magnezijeva terapija z magnezijevim oljem učinkovito nasiči tkiva. Velike količine magnezija dostavi natanko tja, kjer ga najbolj potrebujemo. In to brez stranskih učinkov, saj ne povzroča prebavnih motenj in odvajalnega učinka.

TRANSDERMALNA MAGNEZIJEVA TERAPIJA se priporoča:

  • osebam, ki trpijo za mišičnimi krči ali sindromom nemirnih nog,
  • osebam s pogostimi migrenami ali glavoboli,
  • športno aktivnim za hitrejšo in boljšo regeneracijo,
  • vsem, ki kažejo znake izgorelosti in stresa,
  • osebam z začetki osteoporoze, kalcinacije ali artritisa,
  • tisti, ki trpijo za nespečnostjo ali se večkrat prebujajo.
Magnezijevo olje

Kaj je magnezijevo olje magnesium power?

Magnezijevo olje Magnesium Power je visoko koncetrirana tekoča oblika magnezijevega klorida (MgCl2) in se uporablja TRANSDERMALNO (poprši se na kožo). Magnesium Power je pridobljen iz najčistejšega vira na svetu – iz usedlin nekdanjega morskega dna Zechstein na Nizozemskem, kjer je 250 milijonov let čakal na globini 2000 m. Popolnoma brez industrijskih onesnaževalcev. Certifikat “Zechstein inside” zagotavlja pristnost in najvišjo kakovost. Izdelano je v Sloveniji, 100 % naravno in pakirano v stekleničke, da se ohrani maksimalna kakovost.

Za nakup Magnezijevega olja ORIGINAL kliknite tukaj.

Magnezijevo olje ALOE VERA (z dodatkom soka Aloe vere) kliknite tukaj.

Dodajte naravne produkte magnesium power v svojo dnevno rutino

Preprosto zjutraj in/ali zvečer popršite na podlaket (od zapestja pa do notranje strani komolca), podplate, za koleni, za vrat, na sencih ali na katerikoli drug del kože. V trenutku se skozi kožo vpije v krvni obtok. Telo uporabi, kolikor potrebuje – zato ne more priti do predoziranja.

Poiščite Magnezijevo olje Magnesium Power v prodajalnah DM po Sloveniji in na DM spletni trgovini.

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -