Ščetkanje zob pred zajtrkom ali po zajtrku?

Kdaj si običajno lotite ščetkanja zob – neposredno po tem, ko se zbudite, torej še pred zajtrkom, ali šele po prvem obroku?

Sam svoj terapevt: 3 vprašanja, ki si jih morate zastaviti vsak dan

Terapija v lastni režiji ima lahko kljub temu ogromno koristi. Omogoča vam nadzor nad čustvi in počutjem.

Protibolečinska sredstva lahko, paradoksno, prispevajo h kroničnim bolečinam

Znano je, da je lahko pogosta uporaba protibolečinskih sredstev problematična. Zdaj pa so raziskovalci odkrili, da ima lahko celo paradoksen učinek.

Onesnaženost okolja kriva že za najmanj 9 milijonov smrti letno

Raziskovalci so ugotovili, da je bila onesnaženost okolja leta 2019 kriva za najmanj 9 milijonov prezgodnjih smrti.

Migrene lahko povečajo nevarnost za zaplete med nosečnostjo

Z migrenami se spopada kar približno 20 odstotkov žensk v rodni dobi. Raziskovalci so bili pozorni na najbolj tipične zaplete, povezane z nosečnostjo.

Naravna škropiva za pogoste bolezni v sadnem vrtu

Kot vsake vrtnine pa imajo tudi sadne grmovnice in drevesa svoje škodljivce ter bolezni, ki jih je treba spremljati in nadzorovati, saj nam lahko v nasprotnem primeru uničijo pridelek ali pa celo kar sadno rastlino samo.

Marko Slapnik: »Prevajam jezik narave v govorico ljudi«

Težko je v le nekaj odstavkih opisati, s čim vse se ukvarja Marko Slapnik, vedno nasmejani gospod, ki vsakogar zlahka začara s svojo pozitivno energijo in širi svoje navdušenje nad naravo in Solčavskim, od koder prihaja.

Kako nevarni so v resnici sončni žarki?

Večina ljudi se iskreno začudi, ko izvedo, da so tudi sončni žarki, ki jih dobimo pri delu na vrtu, na sprehodu, na kolesu ali v gorah, prav tako škodljivi.
RubrikeOglasiUglasite mikrobiom, uglasite svoje telo!

Uglasite mikrobiom, uglasite svoje telo!

MORDA VAS ZANIMA

Človeško telo je pravi čudež narave. Sestavljeno je iz kar 35 bilijonov celic, v in na njem pa prebiva tudi do trikrat toliko mikroorganizmov – v osnovi bakterij, a tudi virusov, glivic in številnih drugih. Skupaj tvorijo celoten ekosistem, poimenovan mikrobiota. Marsikoga ob misli na njih spreleti srh, toda brez skrbi, saj je številčnejši del za vas koristen in že od rojstva skrbi za vaše zdravje ter dobro počutje.

- Oglas -

Raziskovalci so ugotovili, da je za delovanje omenjenih mikroorganizmov zelo pomemben njihov genetski material. Poimenovali so ga mikrobiom, predstavljate pa si ga lahko kot nekakšno programsko opremo telesa. Če želite, da ta deluje s polno močjo, morate skrbeti za ravnovesje med koristnimi in škodljivimi mikroorganizmi. Težave pa se pojavijo takrat, ko zunanji vplivi to ravnovesje porušijo.

Multi EM Ferment je edinstven simbiotičen napitek proizveden v procesu več-stopenjske fermentacije z uporabo EFEKTIVNIH MIKROORGANIZMOV (31 dobrodejnih probiotičnih sevov) in 31 različnih zelišč in rastlin iz zakladnice zeliščarstva.

Človeško telo se v tisoč letih ni spremenilo, spremenili pa so se življenjski pogoji!

Naše celice in mikrobiom so namreč zelo občutljivi na mnoge dejavnike iz okolja. Poškodujejo jih dodatki v predelanih živilih, pesticidi v sadju in zelenjavi, klorirana voda, nezdrave razvade, nekatera zdravila, različne oblike sevanja in nenazadnje tudi fizični in psihološki stres. Njihovo pomanjkanje v telesu pripelje do neravnovesja.

Običajno je najprej na udaru prebavni trakt, kar se občuti kot neredna in motena prebava. Marsikdo neredno prebavo sprejme kot del vsakdana, znake pa začuti šele, ko nekaj ni več v najlepšem redu. Takrat pride tudi do drugih težav kot so slabo počutje, pomanjkanje energije in koncentracije, slabša sposobnost pomnjenja, upad libida ter pogosta zbolevanja zaradi oslabljenega imunskega sistema.

Za takšne težave pa sedaj obstaja preprosta rešitev!

- Oglas -

To je Multi EM ferment, edinstven več-stopenjsko fermentiran napitek z efektivnimi mikroorganizmi. Vsebuje kar 31 vrst koristnih mikroorganizomv, ki odsevajo zdravo sestavo črevesne mirkbiote in 31 rastlin iz zakladnice zeliščarstva. Skupaj omogočajo, da se v našem telesu ponovno vzpostavi ravnovesje.

Več-stopenjska fermentacija posnema naraven postopek prebave in rastlinske učinkovine razdrobi na metabolite, ki nudijo zaščito in gorivo za celice. Efektivni mikroorganizmi v telesu delujejo v popolni harmoniji in uglasijo mnoge procese, ki blagodejno vplivajo na vaše zdravje. S priporočljivim dnevnim odmerkom boste zaužili kar 20 milijard živih probiotičnih bakterij!

Ostanite v harmoniji mladosti in zdravja!

Redno uživanje napitka vam prinaša številne koristi. V prvi vrsti sta to redna in urejena prebava ter učinkovitejša presnova, kmalu pa se opazi tudi boljše razpoloženje, boljša koncentracija in spomin ter učinkovitejši imunski sistem. Odlična naravna preventiva za ohranjanje mladosti in zdravja.

Multi EM ferment je še posebej priporočljiv:

  • ob prebavnih težavah (zaprtost, diareja, zvijanje, krči, vetrovi)
  • ob različnih alergijah
  • ob oslabljenem imunskemu sistem
  • ob slabem počutju, pomanjkanju volje in energije

Primeren pa je tudi za osebno nego!

Največ mikroorganizmov se nahaja v prebavnem traktu, prisotni pa so tudi drugje, kjer skrbijo za številne pomembne funkcije. Multi EM ferment vzpostavlja ravnovesje v celem telesu, zato je primeren tudi za osebno nego. Izkazal se je pri zmanjševanju slabega zadaha, pri odpravljanju glivičnih obolenj, za pomiritev razdražene kože in tudi kot nadomestek dezodoranta. Več o uporabi za osebno nego si lahko preberete v članku dr. Stantona, ki poroča o izkušnjah iz svoje zasebne holistične prakse.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×