Ekologija & OkoljeTV Vaš kanal

TV Vaš kanal

MORDA VAS ZANIMA

Televizija Vaš kanal praznuje 25 let

- Oglas -

Televizija Vaš kanal, osrednji regionalni televizijski program, viden po vsej Sloveniji, praznuje 25-letnico. »Četrt stoletja prisotnosti v medijskem prostoru je dosežek, na katerega smo upravičeno ponosni. Lokalne novice vsakodnevno prenašamo tako v lokalno in regionalno okolje kakor tudi v celoten slovenski medijski prostor in ga s tem ključno dopolnjujemo,« je povedala direktorica in odgovorna urednica TV Vaš kanal Irena Vide.

Novice-_Mojca-in-Marko

Ob tej priložnosti bodo organizirali slavnostno akademijo ob 25-letnici, ki bo v ponedeljek, 23. marca, ob 19. uri v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu. Slavnostni govornik bo predsednik Državnega zbora RS dr. Milan Brglez.

Program televizije Vaš kanal je del lokalnega prebivalstva in širše. Sodoben način življenja namreč narekuje poročanje o dogajanju doma in po svetu, informacije o dogajanju v regiji pa so lahko širše dostopne le na regionalnih programih, kot je Vaš kanal, katerega pomembnost je prepoznala tudi država in mu podelila status posebnega pomena.

- Oglas -

V programu imajo več kot 30 lastnih oddaj, s katerimi pokrivajo vse starostne skupine. Najbolj gledana je dnevnoinformativna oddaja Novice. V vrh gledanosti sodijo tudi oddaja o aktualnih dogodkih v gospodarstvu Smo dobri gospodarji?, kontaktna oddaja Pravi ključi, Vaš krog, mozaična oddaja Regijski obzornik, ki predstavlja utrip vsakdanjega življenja na Dolenjskem, v Posavju in Beli krajini, Kmetijski razgledi, ki prikazujejo kmetijstvo kot način življenja, Brez panike, ki se ukvarja s popularno kulturo in temami, povezanimi z mladimi.

Posnetek slavnostne akademije si bodo gledalci lahko ogledali v programu Vašega kanala v soboto, 28. marca 2015, ob 20. uri.

vas-kanal-logo

Vidni po vsej Sloveniji prek: Siol TV · kanal 665, T-2 · kanal 22, Amis TV · kanal 303, Telemach · kanal 149. in v drugih kabelskih sistemih ter prek digitalnega prizemnega oddajniškega omrežja DVB-T v medijski krajini CENTER.

Televizija Vaš kanal je osrednji regionalni televizijski program, viden po vsej Sloveniji. Program gledalci spremljajo prek sistemov – optičnih povezav SIOL TV (kanal 665), T-2 (kanal 21), AMIS TV (kanal 303) in TELEMACH (kanal 149) ter prek ostalih lokalnih kabelskih operaterjev. V osrednji medijski krajini Center (od Karavank do južne meje) pa je televizijski program Vaš kanal mogoče spremljati tudi prek antenskega digitalnega sistema DVBT.

Televizija dobrih zgodb!
www.vaskanal.com

Prejšnji članek
Naslednji članek

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×