0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeTV Vaš kanal

TV Vaš kanal

MORDA VAS ZANIMA

Televizija Vaš kanal praznuje 25 let

- Oglas -

Televizija Vaš kanal, osrednji regionalni televizijski program, viden po vsej Sloveniji, praznuje 25-letnico. »Četrt stoletja prisotnosti v medijskem prostoru je dosežek, na katerega smo upravičeno ponosni. Lokalne novice vsakodnevno prenašamo tako v lokalno in regionalno okolje kakor tudi v celoten slovenski medijski prostor in ga s tem ključno dopolnjujemo,« je povedala direktorica in odgovorna urednica TV Vaš kanal Irena Vide.

Novice-_Mojca-in-Marko

Ob tej priložnosti bodo organizirali slavnostno akademijo ob 25-letnici, ki bo v ponedeljek, 23. marca, ob 19. uri v Kulturnem centru Janeza Trdine v Novem mestu. Slavnostni govornik bo predsednik Državnega zbora RS dr. Milan Brglez.

- Oglas -

Program televizije Vaš kanal je del lokalnega prebivalstva in širše. Sodoben način življenja namreč narekuje poročanje o dogajanju doma in po svetu, informacije o dogajanju v regiji pa so lahko širše dostopne le na regionalnih programih, kot je Vaš kanal, katerega pomembnost je prepoznala tudi država in mu podelila status posebnega pomena.

V programu imajo več kot 30 lastnih oddaj, s katerimi pokrivajo vse starostne skupine. Najbolj gledana je dnevnoinformativna oddaja Novice. V vrh gledanosti sodijo tudi oddaja o aktualnih dogodkih v gospodarstvu Smo dobri gospodarji?, kontaktna oddaja Pravi ključi, Vaš krog, mozaična oddaja Regijski obzornik, ki predstavlja utrip vsakdanjega življenja na Dolenjskem, v Posavju in Beli krajini, Kmetijski razgledi, ki prikazujejo kmetijstvo kot način življenja, Brez panike, ki se ukvarja s popularno kulturo in temami, povezanimi z mladimi.

Posnetek slavnostne akademije si bodo gledalci lahko ogledali v programu Vašega kanala v soboto, 28. marca 2015, ob 20. uri.

vas-kanal-logo

- Oglas -

Vidni po vsej Sloveniji prek: Siol TV · kanal 665, T-2 · kanal 22, Amis TV · kanal 303, Telemach · kanal 149. in v drugih kabelskih sistemih ter prek digitalnega prizemnega oddajniškega omrežja DVB-T v medijski krajini CENTER.

Televizija Vaš kanal je osrednji regionalni televizijski program, viden po vsej Sloveniji. Program gledalci spremljajo prek sistemov – optičnih povezav SIOL TV (kanal 665), T-2 (kanal 21), AMIS TV (kanal 303) in TELEMACH (kanal 149) ter prek ostalih lokalnih kabelskih operaterjev. V osrednji medijski krajini Center (od Karavank do južne meje) pa je televizijski program Vaš kanal mogoče spremljati tudi prek antenskega digitalnega sistema DVBT.

Televizija dobrih zgodb!
www.vaskanal.com

.

NAJNOVEJŠE