Pritisnite na to točko … in zaspali boste prej kot v 2 minutah

Ali zvečer pogosto težko zaspite? Gre za težavo, ki je vse prej kot redka. Pogost krivec za nespečnost je stres, vendar je lahko povezana...

Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.
Ekologija & okoljeTV IDEA – Osrednja pomurska televizija

TV IDEA – Osrednja pomurska televizija

MORDA VAS ZANIMA

Misli globalno, deluj lokalno, je eno izmed načel, ki mu sledimo na osrednji pomurski regionalni televiziji – TV IDEA. Naše ključne programske smernice so namreč pokrivanje dogodkov lokalnega, regionalnega in tudi širšega nacionalnega pomena. Z dnevno svežimi in vročimi informacijami pripravljamo edino dnevnoinformativno televizijsko oddajo Pomurski dnevnik, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 18. 00, 20.00 in 21.30. V bogati programski shemi je še kopica zanimivih oddaj s področja politike, gospodarstva, znanosti …

- Oglas -

TV-IDEA

Od lanskega leta smo pogodbeni partner PLANET TV, kot regionalno dopisništvo v pomurski, štajerski in delno koroški regiji. Tako smo čedalje bolj prisotni v nacionalnem medijskem prostoru, s pokrivanjem dogodkov izven pomurske regije. Gledate nas lahko preko kabelskih omrežij ali preko IP televizije SIOL TV, T2, Telemach in Amis TV.

Dejavnosti podjetja TV IDEA obsegajo tudi prodajo oglasnega prostora v različnih oglasnih blokih, sponzoriranje televizijskih oddaj ter ostale storitve s področja tržnega komuniciranja. Nič čudnega, da imamo vidnejše reference tudi na področju video produkcije za najzahtevnejše naročnike.

To so razlogi, ki utrjujejo TV IDEA kot osrednjo pomursko televizijo!

Prejšnji članekGea TV
Naslednji članek4 medeni lepotni recepti

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×