0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

Ekologija & OkoljeTV IDEA – Osrednja pomurska televizija

TV IDEA – Osrednja pomurska televizija

MORDA VAS ZANIMA

Misli globalno, deluj lokalno, je eno izmed načel, ki mu sledimo na osrednji pomurski regionalni televiziji – TV IDEA. Naše ključne programske smernice so namreč pokrivanje dogodkov lokalnega, regionalnega in tudi širšega nacionalnega pomena. Z dnevno svežimi in vročimi informacijami pripravljamo edino dnevnoinformativno televizijsko oddajo Pomurski dnevnik, ki je na sporedu od ponedeljka do petka ob 18. 00, 20.00 in 21.30. V bogati programski shemi je še kopica zanimivih oddaj s področja politike, gospodarstva, znanosti …

- Oglas -

TV-IDEA

Od lanskega leta smo pogodbeni partner PLANET TV, kot regionalno dopisništvo v pomurski, štajerski in delno koroški regiji. Tako smo čedalje bolj prisotni v nacionalnem medijskem prostoru, s pokrivanjem dogodkov izven pomurske regije. Gledate nas lahko preko kabelskih omrežij ali preko IP televizije SIOL TV, T2, Telemach in Amis TV.

Dejavnosti podjetja TV IDEA obsegajo tudi prodajo oglasnega prostora v različnih oglasnih blokih, sponzoriranje televizijskih oddaj ter ostale storitve s področja tržnega komuniciranja. Nič čudnega, da imamo vidnejše reference tudi na področju video produkcije za najzahtevnejše naročnike.

- Oglas -

To so razlogi, ki utrjujejo TV IDEA kot osrednjo pomursko televizijo!

.

NAJNOVEJŠE