0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

ZgodbeTina Zgonik: Šele ko se človek nečemu odreče, se vse odpre

Tina Zgonik: Šele ko se človek nečemu odreče, se vse odpre

MORDA VAS ZANIMA

Tina Zgonik je po izobrazbi novinarka, ki živi v mestu La Paz v Boliviji. Odkar pomni, je sanjala o Južni Ameriki, ki jo je neskončno privlačila. Zato se je leta 2007 odločila za veliko potovanje, iz katerega, kot sama pravi, ni razen za obisk, nikoli več prišla.

- Oglas -

V Boliviji se ukvarja z antropologijo. Raziskuje andsko kozmovizijo, šamanizem in tradicionalno medicino andskih staroselcev ter se z njim tudi ukvarja. Trenutno večino svoje energije usmerja v pisanje zadnjih poglavij knjige, v kateri pripoveduje o svojih prvih letih učenja pri andskih šamanih in pripravlja snemanje dokumentarnega filma o enem najpomembnejših voditeljev indijanskega gibanja preteklega stoletja. Vmes pa nam je namenila še nekaj svojega časa in nam v intervjuju predstavila svoja vsakodnevna doživljanja, videnja in občutenja v Boliviji …

Več si preberite v poletni reviji Bodi eko. Revijo Bodi eko najdete v trafikah, na prodajnih mestih časopisov in revij ter v prodajalnah DM ter med poletjem tudi na hrvaški obali.

Revija Bodi eko julij-avgust 2023
.

NAJNOVEJŠE