Terapija proti raku s sodo bikarbono in javorjevim sirupom?

  Dr. Jim Kelmun, zdravnik alternativne medicine je imel svoj poseben recept za zdravljenje raka, ki ga je predpisal ljudem, obolelim za rakom, ki jim zdravniki niso več mogli pomagati. Zapisano je, da naj bi jih veliko ozdravilo prav s tem Kelmunovim receptom.

  Soda bikarbona
  Soda drastično poveča alkalnost oziroma bazičnost organizma.

  “Zdravniki so mi rekli, da mi je ostalo le še največ 6 mesecev življenja, vendar je po nekaj mesecih s pomočjo zdravljenja z metodo Dr. Kelmuna rak izginil, kar je tudi dokumentirano s posnetki” Pravi eden izmed njegovih ozdravljenih bolnikov, Ian Roadhouse.

  Sama ideja mešanice sode bikarbone in javorjevega sirupa je se mogoče zdi marsikomu čudna ali celo smešna, saj se celice raka hranijo s sladkorjem, vendar v tem primeru sladkor deluje na drugačen način. Rakave celice sladkor v krvi s pridom izkoristijo zaužit za svojo rast in razmnoževanje, vendar jih soda bikarbona, ki jo zaužijemo skupaj s sirupom ubije. Javorjev sirup deluje v tem primeru tako, da poveča nivo sladkorja v krvi in pri tem nastane reakcija, kot bi sodo bikarbono vbrizgali direktno v celice.

  Za predstavo je dr. Jim Kelmun razložil, da je terapija s sodo bikarbono in javorjevim sirupom deluje kot kemoterapija, ki ubija rakave celice, vendar brez stranskih učinkov in poškodb organizma. Seveda je pomembno, da se terapije izvaja pod nadzorom zdravnika oziroma zdravilca, nikaor pa se je ne smemo lotiti kar sami.

  Javorjev sirup in soda bikarbona

  Kako poteka terapija in priprava recepta?

  • Zmešamo 1 merico sode bikarbone s 3 mericami javorjevega sirupa, se pravi mešanica v razmerju 1:3.
  • Mešanico kuhamo in ves čas mešamo na zmernem ognju 10 minut.
  • Vzamemo 3 čajne žličke na dan, 1-2 meseca.
  • V času terapije se izogibamo mesa, sladkorja in bele moke.

  Soda bikarbona brez aluminija je po zapisih alternativnih zdravilcev efektivno zdravilo proti raku. Soda drastično poveča alkalnost oziroma bazičnost organizma, kar dovaja v rakave celice več kisika, kot ga lahko sprejmejo. Dejstvo je, da rakave celice ne morejo preživeti z velikimi količinami kisika v krvi, raziskave pa so pokazale, da soda bikarbona resnično dobro uravnava pH vrednost celic v našem telesu.

  V današnjih časih se pojavlja vse več naravnih zdravil proti narazličnejšim boleznim, saj ljudje iščemo odgovore in zdravje v naravi, katere del smo tudi mi sami. Vedeti pa moramo, da ne glede za kakšno zdravljenje se odločimo, mora le-to potekati pod nadzorom zdravnika ali homeopata, če se odločimo za alternativne oblike zdravljenja.

  Preverite tudi, zakaj se bolezni rojevajo v kislem okolju.

  Vir: Alternativa za vas

  Povejte svoje mnenje - kometirajte

  8 KOMENTARJI

  1. Ali mi lahko kdo pojasni, v cem je problem: namrec po zgornjem receptu je nastala mesanica, ki se je ohlajena spremenila v “kamen”. Menda bi moralo biti tekoce, kajne?

  2. Informacija je resnična. Prijateljica je lani izdelala napitek po tem receptu za njenega frenda, ki je imel raka na črevesju. Operacijo naj bi imel čez 14 dni, zato je terapijo preizkusil, saj ni imel kaj izgubiti. Zaradi zasedenosti so mu operacijo preložili, on pa je nadaljeval s terapijo. Dobil je nov rok za operacijo, pred katero je bil potreben pregled, na katerem so ugotovili, da je rak izginil.

   Človek s konkretnim imenom in priimkom in rentgenskimi slikami, ki se je s to metodo pozdravil, živi v Ljubljani.

  3. Neodgovorno je to kar dela medicina. Ljudje ne bit take ovce, pa ne delat vse tko kot vam rečejo po televiziji.

  4. Jaz sem zbolela za rakom dojke, pa sem zelo vesela takih člankov. Ni se pa kar za zaletet z glavo v zid, ampak je potrebno zadeve dobro preštudirati. Jaz že tri leta uživam marelične pečke in parkrat na leto naredim kuro z sodo bikarbono. Zaenkrat se obnese. So pa znanstveni dokazi, da oboje pomaga. Kar pogumno z takimi in podobnimi članki, ki temeljijo na znanstveni osnovi.

   Inga