Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
RubrikeOglasiTako zveni domače

Tako zveni domače

MORDA VAS ZANIMA

S sistematičnim razvojem programa Radi imamo domače so se na policah Mercatorjevih trgovin že doslej znašli številni butični izdelki, pridelani na slovenskih domačijah, prenekatero ime lokalne kmetije pa je postalo znano po vsej Sloveniji.

- Oglas -

Radi imamo domače

V sodelovanju s kmetijskimi zadrugami je nastala tudi Akademija Radi imamo domače, ki je med pridelovalce prinesla veliko najsodobnejšega znanja, od razvoja blagovnih znamk do osvajanja novih trgov.

Tokrat Mercator lestvico postavlja še više. Priljubljeni rdeč srček Radi imamo domače je zdaj dobil še predpono BIO, saj se v jesenski akciji predstavlja pet izbranih partnerjev, katerih izdelki se ponašajo z vrhunsko ekološko pridelavo. Siri iz senenega mleka z ekološke kmetije Kukenberger, z naravnimi barvili obarvane bio-testenine Gabaroni, oljčno olje Morgan, bio pulpe Lotos Gourmet in bio žele bonboni Perger – to so zvezde letošnje jeseni na Mercatorjevih policah.

Kukenberger
Ekološka kmetija Kukenberger
Gabaroni
BIO testenine Gabaroni
Morgan
Oljčno olje Morgan
Lotos Gourment
BIO pulpe Lotos Gourmet
Perger
BIO žele bonboni Perger

S Koroške, Dolenjske in Primorske se predstavljajo po vsej Sloveniji. Vse pa odlikujejo prvovrstne naravne surovine in brezhibna ekološka pridelava in obdelava. Saj veste: za dobro hrano stojijo dobri ljudje.

- Oglas -

 Zato lahko za njihovimi obrazi in imeni na tej spletni strani odkrijete tudi njihove podrobne, posebej za Mercator posnete življenjske zgodbe. Oglejte si jih v njihovem naravnem okolju in tam, kjer predelujejo vse te dobrote. Prisluhnite jim – in slišali boste, kako pomembno je za njihovo mojstrstvo znanje, ki se prenaša iz roda v rod: z očeta na sina, z babice na vnukinjo, po več generacij … Prav zaradi te čvrste zakoreninjosti v domači zemlji in družinskem znanju se nova generacija slovenskih kmetov in podjetnikov, kmetic in podjetnic, ne boji ne sodobnega znanja ne širnih trgov. Dovolj so dobri, da so lahko najboljši – in da lahko na hudomušno vprašanje, s katerim je TV-oglas odprl še en izjemen »rokodelec«, dedič goslarske družine Blaž Demšar, »A kaj domačega znamo?« ponosno odgovorijo: »Znamo – ker imamo radi domače!«

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×