Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
Lepota & kozmetikaSvež in sijoč pomladni videz vijoličnih odtenkih

Svež in sijoč pomladni videz vijoličnih odtenkih

MORDA VAS ZANIMA

Začutite minerale! Včasih je res težko verjeti kakšna je moč in prekrivnost mineralov. Preizkusite jih in zadovoljne boste s popolno prekrivnostjo in brezhibnim zaključnim nanosom.
Mineralna ličilaNa očiščeno, tonirano in navlaženo kožo obraza, nanesite korektor, s katerim prekrijete nepravilnosti na koži in osvetlite predel pod očmi. Izbrani odtenek podlage nanašajte v slojih s kabuki čopičem , za zaključek in daljšo obstojnost pa dodajte še enega izmed zaključnih pudrov.

- Oglas -

Za svež pomladni videz se poigrajte z našimi vijoličnimi odtenki senčil za oči. Za pomladni ‘look’ v senčila za oči v vijolični barvi v kombinaciji s kakšnim črtalom, s katerim boste ustvarili presenetljivo kontrastno kombinacijo, ki bo vzbudila pozornost.

Lily Lolo senčila so v obliki zdrobljenega prahu in vsebujejo močno barvno pigmentacijo, ki zagotavlja dolgo osbstojnost. Za nanos mineralnega senčila uporabite čopič za senčila, za boljšo inetenziteto barve, čopič pomočite v vodo in ustvarite kremno emulzijo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×