Sejmo – ponudba ekoloških semen

Sejmo spletna trgovina je mlado podjetje v katerem so polni motivacije, idej, zagona in želja. Za podjetje skrbi Damjana Benec, ki jo poznate tudi iz naše revije in spletnih nasvetov za ekološko vrtnarjenje.

Prijatelji jo poznajo kot navdušeno vrtnarko, ki ves svoj čas najraje preživi v naravi in katerim zelo rada tudi svetuje in deli svoj izkušnje. Pri svojem delu poskuša združiti modrost naših babic, s tempom današnjega življenja. Pomen pridelovanja vrtnin, zelišč, cvetlic vidim v širšem smislu, primarno seveda v zdravi prehrani, vendar tudi kot sestavine v pripravi domače kozmetike, zdravilnih napitkov, okrasnih aranžmajev in nenazadnje kot sprostitev po napornih dnevih.

Sejmo

EKOLOŠKO SEME je bilo pridelano v skladu z določili Uredbe Sveta (ES) št.: 834/2007, ki prepoveduje uporabo pesticidov in sintetičnih gnojil. Pridelava takega semena je kontrolirana s strani akreditiranih nadzornih organov na Evropskem nivoju, in je pridelano po postopkih , ki so prijazni naravi in okolju. Ekološko pridelana hrana je bolj zdrava za pridelovalce kot tudi za uporabnike.

Semena so pridelana po mednarodnih standardih za ekološko pridelavo in so nekatera pakirana v hermetično embalažo, ki pa ne vsebuje klasične plastike ampak zelenjavno plastiko (oznaka BIOPAK), tako da je embalaža razgradljiva in jo lahko damo na domači kompost.

Zavedati pa se moramo, da tudi s klasičnimi semeni lahko ekološko vrtnarimo.

Ponudbo ekoloških semen najdete na www.sejmo.com.

Povejte svoje mnenje - kometirajte
Deli
Oglasno sporočilo
Prispevek je oglasna oz. predstavitvena informacija.