Na vidiku nova pomoč za osebe z endometriozo

Endometrioza je bolezenska motnja, za katero je značilno pojavljanje tkiva, katerega lastnosti so zelo podobne maternični sluznici, zunaj maternice.

Ne dopustite, da vas zamera razžre od znotraj

Zamera je lahko povezana z zelo konkretnimi dogodki – na primer z izdajo ali ponižanjem.

Govorjenje med spanjem: kaj je krivo za ta pojav?

Govorjenje med spanjem se zdi na prvi pogled predvsem komično. Osebe, za katere se izve, da ponoči rade »poklepetajo same s sabo«.

Psi v povprečju razumejo kar približno 90 človeških besed in fraz

Psi v povprečju razumejo približno 90 človeških besed in fraz.

Popolna nedelja za dober začetek naslednjega tedna

Nedelja je sicer za mnoge ljudi dela prost dan, vendar so osebe, ki nedeljo dojemajo kot svoj najljubši dan v tednu, precej redke.

Podrgnite česen po stopalih … in v ustih boste že kmalu začutili znan okus!

Ali ste vedeli, da lahko okušamo tudi s stopali? Če mislite, da gre za nekakšno čudno šalo, se lahko o resničnosti te trditve precej hitro prepričate sami.

Covid-19: skoraj polovica vseh primerov asimptomatičnih

Raziskovalci so ugotovili, da naj bi bil asimptomatičen potek bolezni značilen za kar približno 40,5 odstotka, torej skoraj polovico vseh primerov covida-19.

Najboljši prijatelji za vaše astrološko znamenje

Ali se vedno spoprijateljite z »napačnimi osebami«, ki nimajo najboljšega vpliva na vas? Prav tisto, kar vas je pri določeni osebi pritegnilo, lahko postopoma postane zelo problematično in celo uničujoče.
Zdravje & prehranaSanja Lončar: Ne postanite del statistike, zavarujte se pred demenco

Sanja Lončar: Ne postanite del statistike, zavarujte se pred demenco

MORDA VAS ZANIMA

S Sanjo Lončar smo se pogovarjali o tem, kako preprečiti, da se ne bomo nekega dne zbudili sveže upokojeni in, namesto da bi končno začeli uživati, ne bomo več poznali svojega imena.

- Oglas -

Takšni so namreč obeti – smo na pragu epidemije demence, ki pa je, kot pojasnjuje Lončarjeva, ki je ravnokar izdala knjigo Naravne rešitve za možgane, tudi posledica napačnega zahodnjaškega načina mišljenja, strupov, ki nam dežujejo po glavi in jih povrhu kupujemo še sami, in popolne preobremenitve z dražljaji. Mame so nas učile, da si moramo po vsakem obroku umiti zobe, zdaj pa je očitno prišel trenutek, ko se moramo zavedati, da je treba vsak dan iz telesa splakovati tudi strupe.

Če ne želimo biti del statistike, ki napoveduje, da bo vsak drugi po 85. letu dementen, je treba nekaj storiti, dokler nam možgani še delujejo. Plevel se puli, dokler je majhen, je jasna sogovornica, ki ima za to na zalogi tudi več kot sto naravnih rešitev …

Več si preberite v tiskani izdaji revije Bodi eko, oktober 2017

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×