0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

DomovRubrikeArhiv OglasovMolekula prihodnosti

Molekula prihodnosti

1. Ohranjanje mladostnega videza na naraven način

Se znebite prepričanja, da je za mladosten videz potreben drastičen poseg. Ključ je v zdravem načinu življenja, ki vključuje pravilno prehrano, dovolj spanca, gibanje in pozitivno naravnanost.

2. Antioksidanti v boj proti staranju

Pomemben dejavnik pri ohranjanju mladostnega videza je zaužitje antioksidantov. Te molekule pomagajo telesu v boju proti prostim radikalom, ki pospešujejo staranje. Prosti radikali nastanejo kot stranski produkti celičnega dihanja in se povečajo ob stresu, nezdravi prehrani ter drugih negativnih vplivih.

3. Resveratrol – čudežna molekula

Čudežna molekula resveratrol je v središču pozornosti. Znan biolog David Sinclare verjame, da lahko preprečuje staranje. Njene antioksidativne lastnosti so priznane, kar je potrjeno tudi s strani Univerze v Mariboru. Raziskave potrjujejo učinkovitost resveratrola pri zaščiti celic pred škodljivimi vplivi okolja.

4. Resveratrol Forte – izbran s strani strokovnjakov

Univerza v Mariboru je preučevala antioksidativne učinke in antikarcerogeno delovanje izdelka Resveratrol Forte.  Z 200 mg čistega resveratrola in 200 mg fitokompleksa v sinergiji predstavlja močno orožje v boju proti stresu, utrujenosti ter oslabljenem imunskem sistemu.

resveratrol

5. Zasijte od znotraj navzven z Resveratrol Forte

Resveratrol Forte je zasnovan za vse, ki se vsakodnevno soočate s stresom, utrujenostjo ter izzivi oslabljenega imunskega sistema. Prav tako je odlična podpora pri težavah s srčno-žilnim sistemom in diabetesom. Poskrbite za zaščito osnovnih gradnikov vašega telesa – vaših celic.

Naj se vaša ura odvrti nazaj

prenesi

6. Sodelovanje z Jasmino Turnšek – Joga Obraza za Mlajši Videz

Oglejte si posebno video vsebino – jogo obraza v sodelovanju z Jasmino Turnšek. Redna vadba za še mlajši videz. Brezplačen prenos tukaj. Zdaj je čas za naložbo vase!

- Oglas -

Preberi tudi

- Oglas -