Rawr presne in veganske čokolade

V ozadju Rawr čokoladne zgodbe so pravi ljubitelji čokolade, ki zares uživajo v odlični pravi čokoladi. In ker vedno radi preizkušajo nove okuse, nove blagovne znamke, iz novih držav, so pred časom “naključno testirali” tudi zanimive presne angleške čokolade Rawr. Na začetku o njih niso vedeli kaj veliko – le to, da so presne in veganske (ki, iskreno povedano, po navadi nimajo ravno najbolj gurmanskega okusa). In so jih testirali …

Rawr čokolada

Najprej navadno, 68% (zanimiv okus, predvsem je zanimivo to, da se sploh ne čuti, da je presna … Fantastična aroma, čuti se prava čokolada). Nato temno z mentolom (še boljše! Mentol doda svežino in v ustih se začuti okus kombinacija pravega kakava, mentola s pridihom vanilije …). In na koncu še temno s pomarančo, ki jih je s sladko aromo popolnoma prevzela. Vsi so jih skupinsko ocenili z 10/10.

Nato pa doživimo šok. Ko so ugotovili, da jih v Sloveniji ni bilo mogoče kupiti. Hitro so prišli v stik s proizvajalci v Veliki Britaniji, kjer so jim postregli z dodatnimi informacijami, da so vse Rawr čokolade presne, veganske, brez glutena, vsebujejo 100% ekološko pridelane sestavine, naravno sladkane in imajo Fairtrade certifikat. Ker je razmerje med ceno in kakovostjo zares odlično, so se odločili, da Rawr čokolade ponudijo tudi slovenskim kupcem tako preko spletne prodaje, kot tudi v nekaterih trgovinah z ekološkimi izdelki.

Rawr čokolade in več informacij o izdelkih najdete na www.rawr.si

Povejte svoje mnenje - kometirajte
Deli
Oglasno sporočilo
Prispevek je oglasna oz. predstavitvena informacija.