To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.

Radio Sora

MORDA VAS ZANIMA

Radio Sora je doma na Škofjeloškem, s sedežem na vrhu Name, v Škofji Loki. Pester radijski program, ki daje prednost lokalni in regionalni informaciji, ustvarja preko 30 delavcev, novinarjev, dopisnikov, napovedovalcev radijskih tehnikov in komercialistov. Oddaja na radijskih frekvencah 91,1 MHz, 89,8 MHZ in 96,3 MHz , kjer ga lahko slišite po Škofjeloškem, v Ljubljani, Kamniku in po Gorenjskem do Radovljice, preko svetovnega spleta pa ga lahko poslušate praktično povsod kjer imate dostop do spleta.

danslovenskihviz
Večer slovenskih viž v narečju, na »Placu« v Škofji Loki.
- Oglas -

Radio Sora je znan tudi po organizaciji edinstvene prireditve v Sloveniji, »Večer slovenskih viž v narečju«. Gre za tekmovanje narodno zabavnih ansamblov z besedili v narečjih, ki se odvija v Škofji Loki, občasno pa tudi v zamejski Sloveniji, pred dvema letoma ob Vrbskem jezeru in letos v vasi Zgonik/Sgonico nad Trstom. radio-sora

Prisluhnite kdaj Radiu Sora , lahko tudi preko spleta www.radio-sora.si , »brezplačno igra« tudi za vas.

RADIO SORA, vaš gorenjski prijatelj.

Prejšnji članekTV Vaš kanal
Naslednji članekKoroška TV Dravograd

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×