Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.

Radio Sora

MORDA VAS ZANIMA

Radio Sora je doma na Škofjeloškem, s sedežem na vrhu Name, v Škofji Loki. Pester radijski program, ki daje prednost lokalni in regionalni informaciji, ustvarja preko 30 delavcev, novinarjev, dopisnikov, napovedovalcev radijskih tehnikov in komercialistov. Oddaja na radijskih frekvencah 91,1 MHz, 89,8 MHZ in 96,3 MHz , kjer ga lahko slišite po Škofjeloškem, v Ljubljani, Kamniku in po Gorenjskem do Radovljice, preko svetovnega spleta pa ga lahko poslušate praktično povsod kjer imate dostop do spleta.

danslovenskihviz
Večer slovenskih viž v narečju, na »Placu« v Škofji Loki.
- Oglas -

Radio Sora je znan tudi po organizaciji edinstvene prireditve v Sloveniji, »Večer slovenskih viž v narečju«. Gre za tekmovanje narodno zabavnih ansamblov z besedili v narečjih, ki se odvija v Škofji Loki, občasno pa tudi v zamejski Sloveniji, pred dvema letoma ob Vrbskem jezeru in letos v vasi Zgonik/Sgonico nad Trstom. radio-sora

Prisluhnite kdaj Radiu Sora , lahko tudi preko spleta www.radio-sora.si , »brezplačno igra« tudi za vas.

RADIO SORA, vaš gorenjski prijatelj.

Prejšnji članekTV Vaš kanal
Naslednji članekKoroška TV Dravograd

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×