Znanstveniki zaobrnili gensko mutacijo, povezano z avtizmom

Znanstvenikom, ki se ukvarjajo z iskanjem rešitve za avtizem, je uspel pomemben preboj.

7 dragocenih lekcij, povezanih s težkimi preizkušnjami

Težke preizkušnje so v življenju praktično neizogibne. Vendar se lahko tudi iz situacij, ki se zdijo na prvi pogled izključno negativne, naučimo ogromno.

5 osebnostnih lastnosti, ki lahko pokopljejo razmerje

Katere so torej tiste malce manj očitne lastnosti, ki se jih je pametno znebiti, če želite, da odnos obstane?

Zaradi globalnega segrevanja tudi vse več težav s spanjem

Ena od manj očitnih posledic globalnega segrevanja so vse pogostejše težave s spanjem.

Osvežitev doma po meri vašega astrološkega znamenja

Če trenutno niste najbolj zadovoljni s svojim domom, vendar ne veste, kako ga osvežiti, da se boste v njem počutili bolje, vam lahko pri tem pomagajo zvezde.

Zakisanost oceanov nam krade kisik

Drobni, na vodi plavajoči organizmi, ki človeštvu zagotavljajo kar približno eno petino vsega kisika, so vse bolj ogroženi.

Okužba s tem parazitom vas lahko naredi bolj privlačne

Raziskovalci so odkrili, da lahko ta parazit vpliva na povečanje privlačnosti okužene osebe.

Ali pogosto opažate ponavljajoče se številke? Preverite, kaj pomenijo …

Vas praktično na vsakem koraku spremlja ponavljajoč se vzorec številk? Morda se zdi, da gre za naključje, vendar so numerologi prepričani, da bi morali tovrstnim znamenjem posvetiti več pozornosti.
RubrikeOglasiPresnovna motnja: povzroča veliko več zdravstvenih težav, kot si mislimo

Presnovna motnja: povzroča veliko več zdravstvenih težav, kot si mislimo

MORDA VAS ZANIMA

Ali opažate določene zdravstvene težave, ki se vam pogosto pojavljajo, nikakor pa ne morete odkriti vzroka zanje? Vas te težave ovirajo pri vaših vsakodnevnih opravilih in se slabo počutite? Tudi za takšne primere obstajajo odgovori in posledično tudi rešitve, samo odkriti jih je treba.

- Oglas -

Breda Dobnik

Vsakodnevne navade, ki nam lahko škodujejo

Dobro je, da se zavedamo, da telo najbolj obremenjujemo s tistimi dejavniki, ki jih počnemo pogosto, redno, vsak dan. Sem spada tudi vnos hrane in pijače v telo.

Vse pogosteje se name obračajo stranke, ki imajo različne zdravstvene težave in pri njih medicina ne najde ključnega vzroka za nastanek bolezni. Ali pa opisano stanje bolnika nikakor ne sovpada s stanji analiz in pregledov, opravljenih pri zdravniku. Se pravi: glede na uradne izvide je oseba popolnoma zdrava, pa se vseeno počuti slabo in bolno.

Prepoznajte simptome presnovne motnje

Najprej podajam nekaj simptomov, ki jih lahko prepoznate pri sebi, in presodite, če ste tudi vi oseba, ki ima težave s presnovno motnjo:

 • nepojasnjene utrujenosti,
 • razdražljivost,
 • nezmožnost osredotočanja – koncentracije,
 • slab zadah iz ust,
 • nepravilno oblikovano blato,
 • plini v črevesju,
 • bolečine v sklepih,
 • napihnjenost,
 • slab učni uspeh,
 • prevelika telesna teža,
 • tesnoba,
 • suhe sluznice; občutek, da je grlo kljub zaužiti zadostni tekočini suho,
 • pogost jutranji sputum – izpljunek,
 • zastoj tekočin v telesu,
 • glavoboli,
 • pritisk v zatilju,
 • trd vrat,
 • pomanjkanje libida.
- Oglas -

Po opisanih znakih pa bi kaj hitro lahko zaključili, da zaužita hrana in pijača ne moreta vplivati na naštete dejavnike. Zelo prepričljivo pa vam lahko zagotovim, da lahko, in to v precejšnji meri. Naš vir dobrega zdravja je prav naše črevesje, ki je odgovorno za celotno naše zdravstveno stanje. Če v telo vnašamo hrano ali pijačo, ki je naše telo ne more razgraditi, povzročamo razvoj in množenje slabih bakterij (gnitje) v črevesju, le-te pa so vzrok za nastanek naših težav in bolezni.

Breda Dobnik

Vsako telo deluje individualno in ni vsa hrana dobra za vse

Zavedati se moramo, da ima vsako človeško telo svoje šibke točke, vsako telo se odziva drugače, zboli drugače. Preprosto povedano: telo nevede dnevno zastrupljamo. Ko povzročimo stanje nepravilnega ravnovesja bakterij v črevesju, le-to vpliva tudi na našo senzoriko, kar pomeni, da svojih težav ne zmoremo več pravilno opredeliti. Najpogostejša napaka, ki jo počnete, je, da ob slabem počutju ali bolezenskih znakih začnete hrano in pijačo dodajati v večji meri kot sicer. Nasprotno, ko je telo bolno, začnemo z odmikanjem. Bistveno pa je vedeti, kaj nam ne ustreza in česa ne zmoremo presnavljati, kaj moramo odmakniti. Sprejeti pa moramo tudi dejstvo, da ko smo telo nevede zastrupljali več let ali desetletja, je le-to posledično zbolelo na določenih organih, in hitrih oziroma takojšnjih rešitev ni mogoče pričakovati. Vztrajnost in disciplina pa se bogato obrestujeta.

Pomagala sem že mnogim, lahko pomagam tudi vam

S svojo metodo dela sem pomagala že mnogim strankam: otrokom, odraslim, med njimi so bili tudi športniki. Sposobna sem prepoznati vašo presnovno motnjo, pojasniti vaše že obstoječe obremenitve zdravstvenega stanja, vas pravilno usmeriti do boljšega zdravja in počutja. Telo se vselej zdravi samo, ko mu vzpostavimo pravilne pogoje.

Na preglede na daljavo se lahko naročite po telefonu 041 714 677, po e-pošti [email protected] ali pa prek spletne strani www.alternativna-terapija.si.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×