ŽivaliPredavanje o vegetarijanstvu in veganstvu

Predavanje o vegetarijanstvu in veganstvu

MORDA VAS ZANIMA

V četrtek, 8. decembra ob 18. uri, bomo izvedli še zadnje predavanje iz cikla šestih izobraževalnih srečanj v Knjižnici Otona Župančiča. Tokrat bomo besedo prepustili mag. Marku Čenčurju, ki bo spregovoril o veganstvu in vegetarijanstvu.

- Oglas -

Društvo za zaščito živali LjubljanaDo sedaj smo na predavanjih govorili o delu društev za zaščito živali ter dolžnostih, povezanih z zaščito živali, ki jih ima čisto vsak izmed nas. Spregovorili smo o testiranjih na živalih, življenju in bedi živali v ujetništvu, živalskih vrtovih, cirkusih, trgovini z divjimi in eksotičnimi živalmi ter vam predstavili delovanje zavetišč za zapuščene živali. Tokrat bomo pozornost usmerili na končno postajo, ki vsak dan doleti na milijone živali – vaš krožnik.

Odprli bomo temo, ki na področju zaščite živali zaseda zelo pomembno mesto. Mag. Čenčur vam bo skušal pojasniti, kaj za življenje in zdravje človeka, živali in okolja pomenita vegetarijanstvo in veganstvo in kako v množici različnih ali celo nasprotujočih si informacij o načinu prehrane in življenjskem slogu izluščiti prave. Na predavanju se bomo dotaknili najpogostejših mitov in trditev o različnih načinih prehranjevanja in s pomočjo znanstvenih dognanj ugotavljali njihovo (ne)resničnost.

Veseli bomo, če se nam boste pridružili v čim večjem številu, hkrati pa s svojimi vprašanji in mnenjem poskrbeli za argumentirano in plodno razpravo.

V času pred in po predavanju vas bomo pričakali tudi z informativno-prodajno stojnico, kjer boste z nakupom naših izdelkov iz spletne trgovine Nakupi iz srca po znižanih cenah prispevali za delovanje našega društva.

- Oglas -

Vljudno vabljeni!
Društvo za zaščito živali Ljubljana

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×