0,00 EUR

V košarici ni izdelkov.

RubrikeArhiv OglasovPravočasno se seznanite, kaj se dogaja v vašem telesu! Ne ignorirajte ponavljajočih...

Pravočasno se seznanite, kaj se dogaja v vašem telesu! Ne ignorirajte ponavljajočih se opozorilnih znakov.

MORDA VAS ZANIMA

Alternativna registrirana terapevtka s certifikatom Breda Dobnik iz Celja vpliva na bioenergijsko polje posameznika, svetuje, rešuje in popravlja odstopanja na vašem telesu. Najpomembnejše pa je, da lahko s svojimi naravnimi sposobnostmi prepoznava začetna bolezenska stanja, ki se dogajajo v telesu.

- Oglas -

Breda DobnikZnaki, ki nam sporočajo, da v našem telesu nekaj ni v redu

Običajno kronični utrujenosti, razdražljivosti, glavobolom, bolečinam v nogah, mišicah, pogosti napihnjenosti ali nelagodju v črevesju ali želodcu ne namenimo posebne pozornosti, čeprav so ravno to lahko znaki za ALARM, da je v telesu nekaj narobe. Ne vemo pa, kaj natanko je narobe! Da bi preprečili nadaljevanje bolezni ali stanja, se običajno za reševanje težav obrnemo na različna prehranska dopolnila in ostale pripravke za izboljšanje imunskega sistema. Vse to pa nam običajno ne pomaga, lahko nam celo škoduje, saj ne poznamo odgovora na vprašanje, kaj natanko moramo spremeniti, da se bomo počutili bolje, dobro.

Bredi Dobnik je narava podarila močne senzorične sposobnosti

Breda Dobnik s svojim naravnim darom, močno senzorično sposobnostjo preko telesnih vibracij  natančno opiše in pojasni vaše stanje od glave do peta. Celotno telo pregleda v roku 60 minut. Pregled se izvaja izključno na daljavo, kajti med pregledom potrebuje mir in tišino. Naročnika mora pred pregledom samo slišati. Če oseba ni pogovorna, lahko Breda v telo posameznika vstopi preko ožjega družinskega člana ali osebe, s katero je bolnik zelo povezan.

Kako poteka pregled?

Telefonski  pogovor  traja kakšno minuto. O vašem trenutnem zdravstvenem stanju vas ne sprašuje (stranko prosi, da ji obremenitev ne razlaga), prepoznava ga sama. Med pregledom vsa odstopanja zapisuje in jih po 60 minutah pošlje naročniku v branje vključno s predlogi o zdravljenju in napotki k specialistu, če je stanje že akutno, kronično in zahteva že kompleksno zdravljenje.

- Oglas -

»Mnogokrat razmišljam, da ljudje običajno sploh ne razmišljajo, da morajo na svoje telo paziti, mu slediti, njegove signale spremljati in se nanje takoj odzvati. Žal ni dovolj, da si rečemo, saj bo boljše, ker ne bo boljše, ampak bo samo slabše. Paziti moramo, da ne bo že prepozno! Zelo sem vesela, kadar lahko nekomu dobesedno rešim življenje! Le teh ljudi pa v času mojega delovanja ni bilo malo. Vredno si je zapomniti, da vzrok naredi posledico, moje delo pa je poiskati ta vzrok.«

Kontakt in informacije

Z gospo Bredo Dobnik lahko stopite v kontakt preko telefona 041 714 677 , e-pošte [email protected] ali za več informacij obiščete njeno spletno stran: www.alternativna-terapija.si

.

NAJNOVEJŠE