Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.

Helena Ošep: Klepet ob skodelici alpskega čaja

Helena Ošep se ukvarja s pripravo čajnih mešanic, ki so posebne zaradi izrazite arome, značilne za rastlinje alpskega okolja.
RubrikeOglasiPravočasno se seznanite, kaj se dogaja v vašem telesu! Ne ignorirajte ponavljajočih...

Pravočasno se seznanite, kaj se dogaja v vašem telesu! Ne ignorirajte ponavljajočih se opozorilnih znakov.

MORDA VAS ZANIMA

Alternativna registrirana terapevtka s certifikatom Breda Dobnik iz Celja vpliva na bioenergijsko polje posameznika, svetuje, rešuje in popravlja odstopanja na vašem telesu. Najpomembnejše pa je, da lahko s svojimi naravnimi sposobnostmi prepoznava začetna bolezenska stanja, ki se dogajajo v telesu.

Breda DobnikZnaki, ki nam sporočajo, da v našem telesu nekaj ni v redu

- Oglas -

Običajno kronični utrujenosti, razdražljivosti, glavobolom, bolečinam v nogah, mišicah, pogosti napihnjenosti ali nelagodju v črevesju ali želodcu ne namenimo posebne pozornosti, čeprav so ravno to lahko znaki za ALARM, da je v telesu nekaj narobe. Ne vemo pa, kaj natanko je narobe! Da bi preprečili nadaljevanje bolezni ali stanja, se običajno za reševanje težav obrnemo na različna prehranska dopolnila in ostale pripravke za izboljšanje imunskega sistema. Vse to pa nam običajno ne pomaga, lahko nam celo škoduje, saj ne poznamo odgovora na vprašanje, kaj natanko moramo spremeniti, da se bomo počutili bolje, dobro.

Bredi Dobnik je narava podarila močne senzorične sposobnosti

Breda Dobnik s svojim naravnim darom, močno senzorično sposobnostjo preko telesnih vibracij  natančno opiše in pojasni vaše stanje od glave do peta. Celotno telo pregleda v roku 60 minut. Pregled se izvaja izključno na daljavo, kajti med pregledom potrebuje mir in tišino. Naročnika mora pred pregledom samo slišati. Če oseba ni pogovorna, lahko Breda v telo posameznika vstopi preko ožjega družinskega člana ali osebe, s katero je bolnik zelo povezan.

Kako poteka pregled?

Telefonski  pogovor  traja kakšno minuto. O vašem trenutnem zdravstvenem stanju vas ne sprašuje (stranko prosi, da ji obremenitev ne razlaga), prepoznava ga sama. Med pregledom vsa odstopanja zapisuje in jih po 60 minutah pošlje naročniku v branje vključno s predlogi o zdravljenju in napotki k specialistu, če je stanje že akutno, kronično in zahteva že kompleksno zdravljenje.

»Mnogokrat razmišljam, da ljudje običajno sploh ne razmišljajo, da morajo na svoje telo paziti, mu slediti, njegove signale spremljati in se nanje takoj odzvati. Žal ni dovolj, da si rečemo, saj bo boljše, ker ne bo boljše, ampak bo samo slabše. Paziti moramo, da ne bo že prepozno! Zelo sem vesela, kadar lahko nekomu dobesedno rešim življenje! Le teh ljudi pa v času mojega delovanja ni bilo malo. Vredno si je zapomniti, da vzrok naredi posledico, moje delo pa je poiskati ta vzrok.«

Kontakt in informacije

- Oglas -

Z gospo Bredo Dobnik lahko stopite v kontakt preko telefona 041 714 677 , e-pošte [email protected] ali za več informacij obiščete njeno spletno stran: www.alternativna-terapija.si

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×