To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Dom & energijaPoskusno uvajajo elektronsko svetovanje

Poskusno uvajajo elektronsko svetovanje

MORDA VAS ZANIMA

V energetsko svetovalni mreži ENSVET poskusno uvajajo novo obliko brezplačnega svetovanja občanom s pomočjo elektronske pošte. “Za energetsko svetovanje je sicer najbolj primeren osebni razgovor občana z energetskim svetovalcem, ki se odvija v eni od svetovalnih pisarn,” ocenjujejo v ENSVET. Zavedajo pa se, da včasih ne moremo priti v pisarno ali potrebujemo le hitro informacijo ali rešitev strokovne dileme. “V ta namen je omogočeno zastavljanje vprašanj občanov tudi preko elektronske pošte,” pravijo.

- Oglas -

energetsko svetovanje

Po elektronski pošti lahko sprašujete o različnih področjih v segmentu energetske učinkovitosti in rabe obnovljivih virov energije v stanovanjskih stavbah, ki so obenem enaka področjem svetovanja v pisarni. “Kompleksnejša oziroma poglobljena obravnava strokovnih vsebin je možna v svetovalni pisarni. Za elektronsko svetovanje pa izpostavljamo predvsem ciljno že bolj definirana vprašanja oziroma vsebine,” svetujejo v mreži.

Če imate vprašanje, v elektronskem sporočilu podrobno opišite energetsko situacijo, problem ali dilemo za vašo obstoječo stanovanjsko stavbo ali za planirano novogradnjo. Na podlagi tega podrobnega opisa nato zastavite konkretno vprašanje oziroma vprašanja, ki jih bodo poslali specializiranemu energetskemu svetovalcu. “V kolikor želite svetovanje z izbranim energetskim svetovalcem, ki ste ga na primer spoznali na predavanju ali ob prebiranju člankov, nam to prav tako navedite v sporočilu,” dodajajo. V sporočilu morate napisati tudi vaše osebne podatke in kontakt. Sporočila pošiljate na naslov [email protected].

ENSVET je sicer svetovalna dejavnost s področja učinkovite rabe energije (URE) in obnovljivih virov energije (OVE). Izvajanje svetovalne dejavnosti financira Eko sklad, svetovalno dejavnost URE in OVE občanov izvaja Gradbeni inštitut ZRMK iz Ljubljane, v sodelovanju z energetskimi svetovalci in lokalnimi skupnostmi.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×