Prepiri med partnerjema so lahko koristni

Prepiri so lahko koristni za okrepitev vezi med partnerjema – če seveda niso povezani z nespoštljivostjo in nasilnim obnašanjem.

Redno pitje kave je lahko koristno za vaše srce

Študija, ki je bila predstavljena na letošnjem kongresu Ameriškega združenja za kardiologijo, prinaša dobre novice za ljubitelje kave. Ne le da zmerno uživanje kave...

Kaj je krivo za slabost med vožnjo?

Nekateri ljudje imajo med vožnjo tako hude težave s slabostjo, da se ne morejo osredotočiti na nič drugega.

Ajurvedski nasveti za boljše duševno zdravje

Eden od glavnih ciljev ajurvedskih tehnik je vzpostavljanje ravnovesja med telesom, umom in dušo.

Začinite svoje zdravje s super začimbami

Začimbe in zelišča so zagotovo nekakšno superživilo. V njih so namreč skoncentrirane številne izjemno koristne snovi.

Rastline, ki ugodno vplivajo na centralni živčni sistem

V rastlinah najdemo veliko sestavin, ki delujejo na centralni živčni sistem in imajo pogosto pomirjevalni ali stimulativni učinek na naše telo.

Ali vas občasno preseneti nadpovprečno močna menstruacija?

Menstruacije so večinoma precej šibke, spremljajoči »simptomi« pa mili, občasno pa vas kljub temu preseneti zelo močna menstruacija.

Narava lahko poskrbi za bistveno manj zastrašujoče bolnišnice

Profesorica krajinske arhitekture se je posvetila vprašanju, kako narediti bolnišnice bolj prijazne za obiskovalce.
RubrikeZanimivostiPlanetarno zdravljenje s sproščeno zavestjo

Planetarno zdravljenje s sproščeno zavestjo

MORDA VAS ZANIMA

Video posnetek, ki je vreden ogleda prikazuje Gregga Bradena, znanstvenika, vizionarja ter učenjaka z odličnimi retoričnimi sposobnostmi, ki združuje tehnologijo ter stare nauke.

- Oglas -

V posnetku nas popelje na popotovanje skozi zavest, ki povezuje naša čustva in širšo realnost. Gregg tako deli spoznanje o tem, kako lahko občutki v našem srcu pozdravijo Zemljo – povezava med tem kar se dogaja znotraj nas in kar se dogaja v zunanjem svetu.

Z uporabo znanstvenih podatkov Braden deli nova odkritja pridobljena s strani satelitov, ki merijo Zemljino magnetno polje ter povezavo z našo globalno zavestjo.

Ti novi podatki so dokazali, da ko ustvarimo občutek ali vizualiziramo stvari,  lahko vplivamo na spremembo v našem življenju.  Ti občutki pa bi naj spreminjali magnetno polje Zemlje. Seveda se mnogim verjetno to zdi dokaj smešno, vendar pa je Gregg to odkritje dejansko znanstveno potrdil.

- Oglas -

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×