RubrikeZanimivostiPlanetarno zdravljenje s sproščeno zavestjo

Planetarno zdravljenje s sproščeno zavestjo

MORDA VAS ZANIMA

Video posnetek, ki je vreden ogleda prikazuje Gregga Bradena, znanstvenika, vizionarja ter učenjaka z odličnimi retoričnimi sposobnostmi, ki združuje tehnologijo ter stare nauke.

- Oglas -

V posnetku nas popelje na popotovanje skozi zavest, ki povezuje naša čustva in širšo realnost. Gregg tako deli spoznanje o tem, kako lahko občutki v našem srcu pozdravijo Zemljo – povezava med tem kar se dogaja znotraj nas in kar se dogaja v zunanjem svetu.

Z uporabo znanstvenih podatkov Braden deli nova odkritja pridobljena s strani satelitov, ki merijo Zemljino magnetno polje ter povezavo z našo globalno zavestjo.

Ti novi podatki so dokazali, da ko ustvarimo občutek ali vizualiziramo stvari,  lahko vplivamo na spremembo v našem življenju.  Ti občutki pa bi naj spreminjali magnetno polje Zemlje. Seveda se mnogim verjetno to zdi dokaj smešno, vendar pa je Gregg to odkritje dejansko znanstveno potrdil.

- Oglas -

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×