Blaž Švab: Peti je treba tudi o odnosu do dežele, v kateri živiš

Blaž Švab, ki je z nastopanjem povezan že od mladih let, je skozi svoje delo dozorel in vlogi pevca dodal tudi mnoge druge kvalitete, zaradi katerih je priljubljen tako pri mlajših kot starejših generacijah.

Vpliv kemikalij na delovnem mestu na plodnost

V zadnjih desetletjih se v strokovni in laični javnosti vse več govori o številnih primerih neplodnosti, ki prizadene pare v reproduktivni dobi.

Ateroskleroza precej razširjena med odraslimi

Ateroskleroza je izjemno razširjena težava pri odraslih – tudi pri tistih brez diagnosticirane srčne bolezni oziroma očitnih simptomov.

Psihobiotiki – probiotiki, ki so še posebej koristni za možgane in duševno zdravje

Psihobiotiki so probiotiki, ki imajo še posebej pozitiven vpliv na naše možgane oziroma kognitivne sposobnosti.

Damjana Bakarič: Premagati tesnobo?! Ni lahko, vendar se da!

Damjana Bakarič o tem, kako preživeti in živeti po izkušnji, ki je ne bi privoščili niti najhujšim sovražnikom.

Ana Praznik: Bodite prijazni do drugih, in drugi bodo prijazni do vas

Z Ano Praznik, voditeljico oddaje Delovna akcija, sva se pogovarjali med snemanjem oddaje, kjer so prenavljali stanovanje družine v stiski.

Sindrom Petra Pana: ko oseba nikoli zares ne odraste …

Ali ste že slišali za »sindrom Petra Pana«? Čeprav ne gre za uradno diagnozo, je to težava, s katero se spopada vedno več ljudi.

Vlažilnik zraka v spalnici – da ali ne?

Vlažilnik zraka v spalnici se zdi tako odlična rešitev, toda če se odločite za nakup, morate upoštevati nekaj pomembnih napotkov.
Zdravje & prehranaOsvežilni napitek, ki očisti celotno telo

Osvežilni napitek, ki očisti celotno telo

MORDA VAS ZANIMA

Če potrebujete popolno regeneracijo organizma je ta recept ravno pravšnji za vas! Pripravili smo recept za napitek, ki bo prečistil vašo kri, iz telesa odvedel vse nakopičene škodljive snovi ter odvečno vodo, hkrati pa v celoti obnovil in osvežil vaš organizem.

- Oglas -

Potrebujete:

  • 1 svežo kumaro,
  • 2 litra vode,
  • 10 metinih listov,
  • 1 limono ali 2 limeti.

Priprava:

Limone in kumare dobro umijte ter jih narežite na rezine. Zmešajte jih ter jim dodajte metine lističe. Nato vse sestavine prestavite v večjo posodo ter čeznje zlijte vodo. Posodo zaprite s pokrovom ter shranite v hladilniku, da se tekočina ohladi. Vsak dan spijte dva kozarce pridobljenega napitka dokler ne boste spraznili celotne posode. Priporočeno je, da napitek porabite v največ 15 dneh. Za še boljši učinek napitka se poskusite izogniti kakršnemkoli vnosom sladkorja ali maščob v telo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×