To je največja slabost vašega astrološkega znamenja …

Preverite, katera je največja slabost astrološkega znamenja, v katerem ste rojeni, in kako jo lahko premagate.

Bolečine v sklepih: 13 nasvetov za ublažitev težav

Bolečine v sklepih postajajo vse bolj razširjene. V določenih primerih so to zgolj začasne bolečine, vendar pa gre pogosto tudi za tipičen znak resnejših bolezni.

Vse, kar ste želeli vedeti o shujševalnih tabletah

Shujševalne tablete je mogoče razdeliti v dve osnovni skupini. Tako poznamo shujševalne tablete, ki vam jih lahko predpiše samo zdravnik, in tablete za hujšanje, ki jih je mogoče kupiti brez recepta.

Mikroplastika prvič odkrita tudi v človeški krvi

Mikroplastika je bila namreč prvič v zgodovini odkrita celo v človeški krvi.

Kakav pred vadbo za manj napora in več motivacije

Za pozitivne učinke kakava naj bi bili zaslužni predvsem flavanoli. Gre za izjemno koristne bioaktivne spojine, ki so znane po pozitivnem vplivu na prekrvavitev.

Težave s spanjem pri otrocih: 5 korakov do kakovostnejšega spanca

Kako lahko kot starši poskrbite, da bo motenj spanja pri vašem otroku čim manj?

Bulgurjeva solata z zelenjavo (tabbouleh)

Recept za odlično bulgurjevo solato z zelenjavo (tabbouleh).

Izkušnja skorajšnje smrti – več kot samo halucinacija

Opisi izkušnje skorajšnje smrti so malodane univerzalni, saj so si med sabo zelo podobni, ne glede na kulturno okolje in druge okoliščine.
Zdravje & prehranaOsvežilni napitek, ki očisti celotno telo

Osvežilni napitek, ki očisti celotno telo

MORDA VAS ZANIMA

Če potrebujete popolno regeneracijo organizma je ta recept ravno pravšnji za vas! Pripravili smo recept za napitek, ki bo prečistil vašo kri, iz telesa odvedel vse nakopičene škodljive snovi ter odvečno vodo, hkrati pa v celoti obnovil in osvežil vaš organizem.

- Oglas -

Potrebujete:

  • 1 svežo kumaro,
  • 2 litra vode,
  • 10 metinih listov,
  • 1 limono ali 2 limeti.

Priprava:

Limone in kumare dobro umijte ter jih narežite na rezine. Zmešajte jih ter jim dodajte metine lističe. Nato vse sestavine prestavite v večjo posodo ter čeznje zlijte vodo. Posodo zaprite s pokrovom ter shranite v hladilniku, da se tekočina ohladi. Vsak dan spijte dva kozarce pridobljenega napitka dokler ne boste spraznili celotne posode. Priporočeno je, da napitek porabite v največ 15 dneh. Za še boljši učinek napitka se poskusite izogniti kakršnemkoli vnosom sladkorja ali maščob v telo.

NAJNOVEJŠE

Spletna stran za pravilno delovanje uporablja piškotke. Z uporabo spletne strani se strinjate z z uporabo piškotkov in splošnimi pogoji poslovanja. Podrobne informacije o uporabi piškotkov na tej spletni strani so na voljo s klikom na nastavitve .
V redu
Več ×
×